People Operations Specialist

 • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
 • Voltijds

Functieomschrijving

Bij Colliers vinden wij dat mensen mensen zijn en géén resources. Daarom hebben wij het over het People Team, en niet over HR. Het team bestaat uit Talent Acquisition (TA), Learning & Development (L&D) en Operations (Ops). De People Operations Specialist maakt deel uit van Operations binnen het People Team.

Ben jij de energieke, communicatief ijzersterke en positief ingestelde People Operations Specialist die zich wil vastbijten in de administratieve processen en systemen? Zorg jij ervoor dat onze medewerkers succesvol kunnen zijn en met plezier naar hun werk komen? Dan past deze vacature als People Operations Specialist bij Colliers bij jou!

Wat ga je doen?
Als People Operations Specialist voer je alle administratieve en ondersteunende taken uit ten behoeve van het People Team en zorg je hiermee voor een vlekkeloos verloop van het HR proces. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en biedt ondersteuning bij alle activiteiten en projecten die op de People afdeling plaatsvinden.

De employee experience én het businessplan van Colliers staan centraal binnen de People afdeling. Je denkt actief mee over continue (proces)verbeteringen om een optimale employee experience te realiseren en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Colliers. Je vertaalt vragen naar oplossingen en helpt bij de implementatie daarvan. Lastige gesprekken ga je niet uit de weg en je houdt rekening met de belangen van zowel de medewerker als Colliers. Kortom, je biedt ondersteuning bij alle activiteiten die op de People afdeling plaatsvinden, van on- tot offboarding. Zodoende zorg je ervoor dat de werkzaamheden van People managers en de People -afdeling in zijn geheel vlekkeloos verlopen en medewerkers een aanspreekpunt hebben.

Wat vragen we van jou?

 • Ongeveer 1-2 jaar ervaring binnen het HR vak in de zakelijke dienstverlening ;
 • Een afgeronde mbo of hbo opleiding in de richting van HRM / Bedrijfskunde;
 • Ervaring met AFAS of andere (HR) systemen;
 • Een energieke instelling en communicatief sterk in Nederlands en Engels;
 • De wil en de drive om een stapje extra te zetten en het vermogen om te kunnen presteren onder druk;
 • Eigenschappen als servicegericht, zelfstandig, kritisch en resultaatgericht.

Wat bieden wij?

 • Een leuk én divers team;
 • Een intensieve onboarding periode, coaching on the job en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
 • 28 vakantiedagen (op fulltime basis) met de mogelijkheid om tot extra vakantiedagen per jaar te kopen of verkopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • De optie om Nederlandse feestdagen te ruilen voor een andere religieuze of culturele feestdag;
 • Een laptop & mobiele telefoon; 
 • Een premievrij pensioen;
 • Een WGA-hiaat en ANW-hiaat verzekering, zonder eigen bijdrage;
 • Volledige reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer als je met het OV reist;
 • Optie tot Lease a Bike;
 • Hele gezellige borrels!

Wie is Colliers?
Colliers is een beursgenoteerde vastgoedadviseur actief in 62 landen met ruim 17.000 werknemers. We dragen bij aan een betere samenleving door vastgoedvraagstukken op te lossen en de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 zijn we volledig klimaatneutraal.

We verbinden wereldwijde marktontwikkelingen en data met de behoeften van vastgoedeigenaren, vastgoedinvesteerders en huurders van vastgoed. Hierdoor begrijpen we de sector van morgen en kunnen we toekomstgericht advies geven. Deze inzichten helpen ons om waarde toe te voegen aan alle fases in de vastgoedcyclus en langdurige klantrelaties op te bouwen. We bieden creatieve oplossingen die niet alleen vandaag aantrekkelijk zijn, maar ook later relevant en duurzaam blijven.

In Nederland werken we met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, expertise en doen wat goed is, centraal staan. Samen geven we vorm aan de toekomst van vastgoed.

We streven naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken talenten die iets extra’s meebrengen. We moedigen actief verschillende inzichten en meningen aan.

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de People Operations Specialist die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Pien van Kuppeveld via [email protected] of 06 51 76 99 65.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wilt bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid