Intern Valuations

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Stagiair

Functieomschrijving

Heb je de ambitie om de volgende vastgoedexpert te worden? Wil je beginnen met jouw kennis op te bouwen in een expertomgeving zodat je alle kneepjes van het vak kan leren? Duik je graag in informatie en ben je analytisch sterk? Solliciteer dan op een stageplaats bij ons op de Valuations & Advisory afdeling!

Wat ga je doen?
Als stagiair draai je volledig mee met alle onderdelen in het team, er is dan ook veel ruimte voor initiatief. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor onafhankelijke en hoogwaardige taxatierapportages van vastgoedobjecten. Je gaat mee naar bezichtigingen, zoekt informatie op, bereidt rapportages voor en zal meewerken aan het uitwerken van rekenmodellen. Hierbij zal je begeleid worden door een van onze ervaren Valuers.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent bezig met je hbo of wo opleiding richting bijvoorbeeld vastgoed & makelaardij, bedrijfskunde of asset management;
  • Je bent eager om te leren;
  • Je bent enthousiast, ondernemend, commercieel vaardig en hebt een groot doorzettingsvermogen;
  • Je bent communicatief sterk in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wie is Colliers?
Colliers is een beursgenoteerde vastgoedadviseur actief in 62 landen met ruim 17.000 werknemers. We dragen bij aan een betere samenleving door vastgoedvraagstukken op te lossen en de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 zijn we volledig klimaatneutraal.

We verbinden wereldwijde marktontwikkelingen en data met de behoeften van vastgoedeigenaren, vastgoedinvesteerders en huurders van vastgoed. Hierdoor begrijpen we de sector van morgen en kunnen we toekomstgericht advies geven. Deze inzichten helpen ons om waarde toe te voegen aan alle fases in de vastgoedcyclus en langdurige klantrelaties op te bouwen. We bieden creatieve oplossingen die niet alleen vandaag aantrekkelijk zijn, maar ook later relevant en duurzaam blijven.

In Nederland werken we met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, expertise en doen wat goed is, centraal staan. Samen geven we vorm aan de toekomst van vastgoed.

Naast passende arbeidsvoorwaarden besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kan op alle locaties werken, maar je gaat vooral aan de slag op ons kantoor in Amsterdam.

We streven naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken talenten die iets extra’s meebrengen. We moedigen actief verschillende inzichten en meningen aan.

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Intern die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Pien van Kuppeveld via [email protected] of +31 6 51 76 99 65.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wilt bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid