Intern Agency Offices

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Stagiair

Functieomschrijving

Zit je vol ambitie en wil jij weten hoe de werkzaamheden van een Offices Adviseur zijn? Benut jij graag kansen en neem je initiatief? Pak dan deze kans en solliciteer naar de functie van Intern Offices Advisor op onze Agency afdeling! 

Wat ga je doen? 
Wanneer je bij Colliers aan de slag gaat, kom je te werken in een dynamisch team waar je veel van kunt leren. Als Intern Offices Adviseur kijk je met jouw collega’s bij het kantoorvastgoed in de regio Amsterdam. Door bij dit team een kijkje in de keuken te nemen zal je ervaren hoe adviezen worden opgemaakt voor de eigenaar, hoe kopers en huurders worden benaderd, hoe bezichtigingen worden georganiseerd en hoe het proces van onderhandeling tot contractmanagement loopt. Er wordt veel samengewerkt met collega’s van afdeling Research, Marketing, Design & Development en Property Management, dus geen dag zal hetzelfde zijn.  

Je wordt begeleid door de Offices Adviseurs van het team en uiteraard zal je gaan werken aan een interessante opdracht, die wordt afgestemd met het team. We bieden je de ruimte en tijd om te werken aan je opdracht en deze succesvol af te ronden. Jouw opdracht en meeloopstage staat voorop en dat je werkervaring bij ons opdoet is mooi meegenomen. Er wordt hard gewerkt maar de werksfeer is enthousiast en gezellig. Hierdoor is een stageperiode bij Colliers zowel leuk als leerzaam. 

Wat vragen we van jou? 

  • Je zit in de afrondende fase van je HBO of WO opleiding richting Vastgoed & Makelaardij, Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Hotelschool; 
  •  Je bent eager om te leren; 
  • Je bent enthousiast, ondernemend, commercieel vaardig en hebt een groot doorzettingsvermogen; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wie zijn wij?
Colliers is een beursgenoteerde vastgoedadviseur actief in 62 landen met ruim 17.000 werknemers. We dragen bij aan een betere samenleving door vastgoedvraagstukken op te lossen en de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 zijn we volledig klimaatneutraal.

We verbinden wereldwijde marktontwikkelingen en data met de behoeften van vastgoedeigenaren, vastgoedinvesteerders en huurders van vastgoed. Hierdoor begrijpen we de sector van morgen en kunnen we toekomstgericht advies geven. Deze inzichten helpen ons om waarde toe te voegen aan alle fases in de vastgoedcyclus en langdurige klantrelaties op te bouwen. We bieden creatieve oplossingen die niet alleen vandaag aantrekkelijk zijn, maar ook later relevant en duurzaam blijven.

In Nederland werken we met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, expertise en doen wat goed is, centraal staan. Samen geven we vorm aan de toekomst van vastgoed.

Naast passende arbeidsvoorwaarden besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kan op alle locaties werken, maar je gaat vooral aan de slag op ons kantoor in Amsterdam.

We streven naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken talenten die iets extra’s meebrengen. We moedigen actief verschillende inzichten en meningen aan.

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Intern die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Pien van Kuppeveld via [email protected] of +31 6 51 76 99 65.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wilt bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid