Intern Property Marketing & Communicatie

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Stagiair

Functieomschrijving

Ben jij creatief en een échte aanpakker? Houd jij van het organiseren van events? En wil jij leren hoe je winkelcentra door middel van communicatie op de kaart zet? Dan is deze stage iets voor jou!

Wat ga je doen?
Tijdens jouw stage leer en werk je mee bij de Marketing afdeling. Hierbij ligt de focus op de marketing en communicatie voor winkelcentra en heb je de mogelijkheid om te ondersteunen bij leerzame en interessante projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de marketing en communicatie rondom een schaatsbaan bij een groot winkelcentrum. Of aan het opzetten van een marketingcampagne rondom een speelparadijs. Jij wordt overal bij betrokken, zoals bij de besprekingen met de leveranciers, het vastleggen van afspraken, het benaderen van ondernemers om te participeren, het efficiënt omgaan met budgetten en het opzetten van een communicatiecampagne. Doordat de collega’s in dit team heel enthousiast zijn over de projecten willen ze je overal in meenemen en al jouw vragen graag beantwoorden. Op deze manier leer je snel en veel, zowel op professioneel als op persoonlijk niveau.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bezig met een HBO opleiding in de richting van Marketing, Communicatie of Vastgoed & Makelaardij;
  • Je hebt affiniteit met marketing trends, content marketing en social media;
  • Je bent creatief en nauwkeurig;
  • Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken werken;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Wie zijn wij?
Colliers is een beursgenoteerde vastgoedadviseur actief in 62 landen met ruim 17.000 werknemers. We dragen bij aan een betere samenleving door vastgoedvraagstukken op te lossen en de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 zijn we volledig klimaatneutraal.

We verbinden wereldwijde marktontwikkelingen en data met de behoeften van vastgoedeigenaren, vastgoedinvesteerders en huurders van vastgoed. Hierdoor begrijpen we de sector van morgen en kunnen we toekomstgericht advies geven. Deze inzichten helpen ons om waarde toe te voegen aan alle fases in de vastgoedcyclus en langdurige klantrelaties op te bouwen. We bieden creatieve oplossingen die niet alleen vandaag aantrekkelijk zijn, maar ook later relevant en duurzaam blijven.

In Nederland werken we met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, expertise en doen wat goed is, centraal staan. Samen geven we vorm aan de toekomst van vastgoed.

Naast passende arbeidsvoorwaarden besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kan op alle locaties werken, maar je gaat vooral aan de slag op ons kantoor in Eindhoven.

We streven naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken talenten die iets extra’s meebrengen. We moedigen actief verschillende inzichten en meningen aan.

Enthousiast over de functie?
Ben jij de Intern Property Marketing & Communicatie die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Pien van Kuppeveld via [email protected] of 06 51 76 99 65.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wilt bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

 

Privacybeleid