Junior Valuer

 • Voltijds

Functieomschrijving

Wil jij je ontwikkelen tot Valuer die gedetailleerde analyses en rapportages kan creëren? Ben je ondernemend en analytisch sterk? Wil je werken in een informele en open werksfeer? Dan is de functie van Junior Valuer echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als Junior Valuer maak je deel uit van het Valuations team in Amsterdam. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor onafhankelijke en hoogwaardige taxatierapportages van vastgoed. Je stelt rapportages op, beoordeelt vastgoed en werkt rekenmodellen uit. Samen met een ervaren Valuer ben je verantwoordelijk voor verschillende portefeuilles. Jullie onderhouden contacten met de opdrachtgevers en bezoeken regelmatig bijzonder vastgoed en netwerkbijeenkomsten.

Naast dat je ondersteund wordt om je vakinhoudelijk te ontwikkelen, zijn er bij Colliers ook mogelijkheden om je op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Zo bieden we verschillende trainings- en opleidingsprogramma’s aan en krijg je de ruimte om intern je bijdrage leveren aan de strategische doelstellingen van de organisatie.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal een afgeronde hbo opleiding in de richting van Vastgoed, Finance of Bouwkunde;
 • Je hebt ervaring met Excel;
 • Je hebt interesse in data, enige kennis van data-modelering en programmeertalen is een pre;
 • Een nauwkeurige, analytische blik en goede communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat bieden wij?

 • Diverse ontwikkelinitiatieven en programma's waar je jezelf verder kunt ontwikkelen op verschillende vlakken;
 • 28 vakantiedagen (op fulltime basis) met de mogelijkheid om tot extra vakantiedagen per jaar te kopen of verkopen;
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld;
 • De optie om Nederlandse feestdagen te ruilen voor een andere religieuze of culturele feestdag;
 • Je krijgt een laptop & mobiele telefoon; 
 • Een premievrij pensioen;
 • Een WGA-hiaat en ANW-hiaat verzekering, zonder eigen bijdrage;
 • Volledige reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer als je met het OV reist;
 • Optie tot Lease a Bike;
 • Gezellige borrels!

Wie zijn wij?
Colliers is een beursgenoteerde vastgoedadviseur actief in 62 landen met ruim 17.000 werknemers. We dragen bij aan een betere samenleving door vastgoedvraagstukken op te lossen en de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 zijn we volledig klimaatneutraal.

We verbinden wereldwijde marktontwikkelingen en data met de behoeften van vastgoedeigenaren, vastgoedinvesteerders en huurders van vastgoed. Hierdoor begrijpen we de sector van morgen en kunnen we toekomstgericht advies geven. Deze inzichten helpen ons om waarde toe te voegen aan alle fases in de vastgoedcyclus en langdurige klantrelaties op te bouwen. We bieden creatieve oplossingen die niet alleen vandaag aantrekkelijk zijn, maar ook later relevant en duurzaam blijven.

In Nederland werken we met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, expertise en doen wat goed is, centraal staan. Samen geven we vorm aan de toekomst van vastgoed.

Naast passende arbeidsvoorwaarden besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kan op alle locaties werken, maar je gaat vooral aan de slag op ons kantoor in Amsterdam.

We streven naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken talenten die iets extra’s meebrengen. We moedigen actief verschillende inzichten en meningen aan.

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Junior Valuer die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Mark Bonar via [email protected] of 06 82 48 05 92.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wilt bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid