Financial Account Manager

  • Utopialaan 24, 5232 CE 's-Hertogenbosch, Nederland
  • Voltijds

Functieomschrijving

Ben jij de ondernemende sparringpartner op financieel en administratief gebied? Heb jij die commerciële blik en weet je de service voor onze opdrachtgevers tot een hoger niveau te brengen? Overtref jij de verwachtingen van onze opdrachtgevers door innovatief en de toekomstgerichte expert te zijn? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op de functie van Financial Accountmanager.

Wat ga je doen? 
Als Financial Account Manager ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig voeren van de gehele administratie voor de complexen in jouw portefeuille namens eigenaren en voor de optimale bediening samen met de eigenaren. In deze rol ben je verantwoordelijk voor een juiste en tijdige verwerking van gegevens, het opstellen van rapportages, het produceren van analyses en het ondersteunen van de Accountmanager ten aanzien van een optimale bediening richting eigenaar.

Taken die je in deze functie vervuld zijn onder meer: het opstellen van huurafrekeningen, het bewaken van banksaldi, incassoprocedures, grootboek en rekening-courant posities. Het beoordelen van de huur overeenkomsten op administratief gebied en het nakomen van de hierin opgenomen afspraken behoort tevens tot jouw takenpakket.

Wat vragen we van jou?

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding in een economische/juridische richting (huurrecht is een pré);
  • Ervaring met boekhouden en het managen van administratieve processen;
  • Je hebt een goede uitdrukkingsvaardigheid en overtuigingskracht, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent accuraat en kan onder verschillende omstandigheden het overzicht bewaren;
  • Kennis en ervaring met (commercieel) vastgoed is een pré;
  • Kennis en ervaring met boekhoudprogramma’s REMS, Yardi zijn een must! Kennis van Horizon is een pré;

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Financial Account Manager die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Mark Bonar via [email protected] of 06 82 48 05 92.

Wie is Colliers?
Colliers draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken en het versnellen van de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving. In 2025 zijn we volledig klimaatneutraal. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, expertise en doen wat goed is, centraal staan. Samen geven we vorm aan de toekomst van vastgoed.

Naast passende arbeidsvoorwaarden besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kan op alle locaties werken, maar je gaat vooral aan de slag in ons kantoor in Amsterdam. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt.

Wij streven naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken talenten die iets extra’s meebrengen. We moedigen actief verschillende inzichten en meningen aan.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen.

Privacybeleid