Junior Marketing Specialist

  • Ratamestarinkatu, 00520 Helsinki, Suomi
  • Kokopäiväinen

Yrityksen kuvaus

Colliers on maailmanlaajuinen kiinteistöalan asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Ammattilaisemme tarjoavat monipuolisia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman. Meillä ajatellaan ennakkoluulottomasti sekä tarjotaan harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaaksemme asiakkaidemme menestystä.

Työn kuvaus

Haemme markkinoinnin asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2022 saakka Helsingin Pasilan toimipisteeseemme. Tehtävä soveltuu hyvin myös sinulle, joka olet työurasi alkutaipaleella tai markkinoinnin opintosi ovat loppuvaiheessa.

Oletko luova ja analyyttinen markkinoija, ja uskot vaikuttavan sisältömarkkinoinnin voimaan? Osaatko luoda kiinnostavaa sisältöä verkkosivuille sekä ostopolulle, käyttää tehokkaasti eri kanavia kohderyhmien tavoittamiseksi ja seurata ja mitata toimenpiteidesi vaikuttavuutta?

Sinulla on silmää laadukkaiden markkinointiviestintämateriaalien luomiseen ja kykyä kirjoittaa sujuvia ja innostavia asiantuntijasisältöjä. Hallitset sujuvasti markkinoinnin työkalut, kuten erilaiset julkaisualustat, graafiset sisällöntuotanto-ohjelmat sekä somemarkkinoinnin. 

Tärkeimpänä kaikista, olet innokas oppimaan ja tarttumaan toimeen, olet käytännönläheinen ja sinua motivoi avoin yhdessä tekemisen meininki ja hyvien tulosten saavuttaminen!

Tarjoamme sinulle

Innostavan ja dynaamisen tehtäväkentän, jossa pääset kasvamaan ja käyttämään laaja-alaisesti omia vahvuuksiasi ja markkinointiviestinnän osaamistasi. Työskentelet viestintä- ja markkinointijohtajan työparina mitä moninaisimmissa digitaalisen markkinoinnin, asiakasviestinnän ja sisäisen viestinnän hankkeissa. Colliers työyhteisönä korostaa arvostavaa ja osallistavaa yhdessä tekemisen ja yhdessä onnistumisen kulttuuria, ammattimaista ja vastuullista toimintaa sekä hyvän esihenkilötyön käytäntöjä.

Toivomme sinulta

  • kokemusta käytännön markkinoinnin työtehtävistä ja näyttöä tuloksellisesta digitaalisesta markkinoinnista
  • hakukoneoptimoinnin ja mainonnan eri muotojen hallintaa kuten myös markkinointianalytiikan tuntemusta (Google Analytics)
  • kykyä tuottaa erityyppisiä markkinointimateriaaleja, joiden tuottamisessa erilaisten taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien tuntemus katsotaan eduksi
  • verkkojulkaisujen tekemistä
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa, englannin kieli katsotaan eduksi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meistä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, mutta viimeistään 5.11.2021.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tehtävään tai yritykseen liittyen, voit ottaa yhteyttä markkinointi- ja viestintäjohtaja Leena Rindelliin, p. 050 376 1124 tai [email protected]

Tietosuojakäytäntö