Technisch Manager Offices

 • Utopialaan 24, 5232 CE 's-Hertogenbosch, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wie is Colliers?
Colliers is een beursgenoteerd vastgoedadvies kantoor die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is, de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Functieomschrijving
Ben jij een commerciële professional met ervaring op het gebied van technisch management? Zorg jij voor de juiste oplossingen en een maximale service voor onze opdrachtgevers? En ben je ondernemend en kom je graag met ideeën om processen te verbeteren? Solliciteer dan nu op de vacature Technisch Manager Offices.

Wat ga je doen? 
Als Technisch Manager kom je te werken op de dynamische afdeling Asset Services Offices. Je bent verantwoordelijk voor het technisch management van het vastgoed in jouw portefeuille. Je bent op technisch vlak eerste aanspreekpunt voor de huurders en eigenaren. Daarnaast stuur je leveranciers aan zoals installateurs, aannemers en facilitaire dienstverleners. In goed overleg met de vastgoedeigenaren stel je meerjarige budgetten op voor investeringen, facilitaire diensten en onderhoud. Tevens ben je verantwoordelijk voor de bewaking van de servicekosten budget en de controle op de servicekosten begrotingen en servicekosten afrekeningen.

Deze rol past goed bij je wanneer je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en een sterke commerciële drive. Daarvoor krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid terug. Naast dat je wordt ondersteund om te groeien in de vastgoedmarkt, zijn er bij Colliers ook mogelijkheden om je op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Zo bieden we verschillende ontwikkelprogramma’s aan en krijg je de ruimte om intern je bijdrage leveren aan de strategische doelstellingen van de organisatie.


Wat vragen we van jou?

 • Een afgeronde HBO opleiding de richting van (werktuig) bouwkunde of (technische) bedrijfskunde;
 • Kennis van bouwkunde, technische installaties, civiele techniek en beveiliging;
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met en kennis van projectmanagement;
 • Een commerciële en servicegerichte instelling;
 • Affiniteit met duurzaamheid en financiën;
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met Office en ERP systemen, daarnaast is het een pré als je kennis van REMS hebt;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (minimaal B2 niveau).

Enthousiast over de functie?
Ben jij de Technisch Manager die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Mark Bonar via [email protected] of 06 82 48 05 92.

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen.

Privacybeleid