Financial Administrator

  • Utopialaan 24, 5232 CE 's-Hertogenbosch, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 320 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. Je zal werkzaam zijn vanaf ons kei-gezellige kantoor in Den Bosch. Colliers is goed ingespeeld op werksituaties tijdens covid-19.

Functieomschrijving

Heb jij een flinke dosis energie, hou je van processen verbeteren en heb jij een helicopterview over financiële processen? Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze financiële en administratieve processen en ondertussen werken aan het verbeteren van processen? Solliciteer dan nu naar de positie van Administrator!

Wat ga je doen?
Samen met 2 andere Administrators ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig managen van de volledige financiële- en projectadministraties van diverse onderdelen van de Colliers organisatie. Je wordt hier ondersteund door de Administrative Assistants. Het is een brede rol waar je werkt aan de juiste rapportages, maand- en jaarafsluitingen en het toezien op het debiteuren- en crediteurenbeheer. Ook speel je een coördinerende rol bij de salarisadministratie. Je werkt hier samen met zowel de HR afdeling als met het externe salarisbureau. Er ligt een mooie uitdaging op je te wachten, want naast je werkzaamheden krijg je alle ruimte om mee te denken over het verder professionaliseren van de financiële afdeling.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding met een administratieve of financiële richting;
  • Je hebt ongeveer 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Je bent energiek en denkt graag mee over processen te verbeteren
  • Je bent erg analytisch, zorgvuldig en je hebt een probleem oplossend vermogen;
  • Enige kennis van salarisadministratie is een pré;
  • Communicatief ben je sterk in Nederlands en Engels;
  • Je hebt enige ervaring met Exact en beheerst Excel ook goed.

Aanvullende informatie

Ben jij de Administrator die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel (06 13 55 21 31).

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid