Consultant Capital Markets Industrial & Logistics

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Voltijds

Functieomschrijving

Consultant Capital Markets Industrial & Logistics
Word je enthousiast van data te verbinden met marktontwikkelingen? En vind je het een uitdaging om bezig te zijn met complexe beleggingsvraagstukken op de industriële en logistieke vastgoedmarkt? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op onze vacature Consultant Capital Markets in het Offices team!

Wat ga je doen?
Het Capital Markets team is verdeeld in verschillende sectoren en in deze rol richt jij je op de sector Industrial & Logistics. Het team geeft adviezen over nationale en internationale industriële en logistieke vastgoedvraagstukken. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het initiëren en uitvoeren van aan- en verkoopopdrachten. Door goed te luisteren en het gesprek aan te gaan met de betrokkenen, voorzie jij klanten van een toekomstbestendig advies. Je adviseert bij beleggingsvraagstukken door hold-sell analyses en rapportages op te stellen. Door de marktontwikkelingen te blijven volgen, netwerkevenementen en samenwerken met collega’s blijf jij continu op de hoogte van de ins en outs van de logistieke markt. Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf op het vakgebied en persoonlijk gebied te blijven ontwikkelen.

Industrieel en logistiek vastgoed is op dit moment een ontzettend dynamische markt. De markt verandert voortdurend door bijvoorbeeld consumentengedrag, groei van onder andere e-commerce  en technologische ontwikkelingen. Naast dat je de ruimte krijgt om verder kennis en ervaring op te doen in deze markt, zijn er bij Colliers ook mogelijkheden om je op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Zo bieden we verschillende trainings- en opleidingsprogramma’s aan en krijg je de ruimte om intern je bijdrage leveren aan de strategische doelstellingen van de organisatie.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt jouw HBO of WO studie richting vastgoed, finance, business administration of economie afgrond;
  • Ervaring met het begeleiden van aan- en verkooptrajecten van vastgoed, of op het gebied van beleggingsberekeningen en waarderingsmodellen;
  • Excel kent geen geheimen voor jou en je hebt een echte data mindset;
  • Je hebt overtuigingskracht, bent commercieel en analytisch en heb ervaring met onderhandelen;
  • Je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (C1 niveau).

Wie is Colliers?
Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons iconische hoofdkantoor The Garage in Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen.

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Consultant die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Mark Bonar via (06 82 48 05 92) of via [email protected].

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen.

 

Privacybeleid