Junior Designer

  • Blaak 34, 3011 TA Rotterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerd vastgoedadvies kantoor die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is, de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden besteden we ook veel aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kan vanuit alle kantoren werken, maar je standplaats is ons nieuwe kantoor in Rotterdam. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen.

Functieomschrijving

Heb jij een flinke dosis creativiteit en wil je werken aan innovatieve kantoordesigns? Lijkt het je leuk om concepten te ontwikkelen en te werken voor gerenommeerde klanten? En heb je oog voor detail? Dan past de vacature van Junior Designer bij jou!

Wat ga je doen?
Binnen Design & Build maak je deel uit van een creatief en gezellig team en werk je mee aan alle facetten van het ontwerpproces, waarvan in het begin grotendeels ondersteunend en uiteindelijk zelfstandig. Door de diverse werkzaamheden is geen dag hetzelfde. De taken lopen uiteen van ontwerp, 2D tekenwerk, 3D visualisaties, sfeerbeelden en het maken van moodboards, tot het uitwerken van maatwerk meubilair, het ontwikkelen van meubelplannen en conceptontwikkeling. Dit alles met een goed oog voor detail, affiniteit met sfeer, materialen, stofferingen, duurzaamheid, vast- en los meubilair.

Naast dat je ondersteund wordt om je vakinhoudelijk te ontwikkelen, zijn er bij Colliers ook mogelijkheden om je op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Zo bieden we verschillende trainings- en opleidingsprogramma’s aan en krijg je de ruimte om intern je bijdrage leveren aan de strategische doelstellingen van de organisatie.

Het team
Design & Build valt onder de vlag van Occupier Services. De collega’s van deze teams voorzien organisaties van adviezen over huisvestingsvraagstukken. Onderling wordt er nauw samengewerkt tussen de teams en opdrachten zijn vaak integraal. Hierdoor kunnen we de klant op ieder moment van een project adviseren vanuit de juiste expertise. De teams werken en denken dan ook over afdelingsgrenzen heen, dit geldt zowel voor Nederland als Europa.
 

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van Architectuur;
  • Je staat vol energie aan het begin van je carrière en wilt een job waar geen dag hetzelfde is;
  • Ervaring met MS Office en Adobe Software (Photoshop, Illustrator, Indesign), kennis en ervaring met Vectorworks is een grote pré;
  • Je werkt graag samen en bent creatief en ondernemend;
  • Je heb een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (minimaal B2).
     

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Junior Designer die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Roos Poorte via [email protected].

Aanvullende informatie

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen

Privacybeleid