Office Assistant - student

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Je werkt vanuit ons iconische hoofdkantoor The Garage in Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt.

Functieomschrijving

Ben jij de warme en enthousiaste host die wij zoeken? Ben je flexibel, voel jij je thuis in een dynamische omgeving en laat jij gasten en collega’s écht welkom voelen? Dan past deze vacature als (tijdelijke) Office Assistant bij Colliers bij jou!

Wat ga je doen?
Jij staat in de spotlights van Colliers! Je staat graag met mensen in contact en weet een huiselijke, bruisende maar toch ook professionele sfeer op kantoor te creëren. Je vindt het leuk om mensen van dienst te zijn en zet graag een stapje extra. Onze gasten en collega’s ontvang je met flair en telefoontjes handel je met een grote glimlach af. Daarnaast ben je een kei in het oppakken en regelen van facilitaire zaken. Het kantoor is een inspirerende werkplek en jij helpt Colliers om het een fijne werkplek en ontvangstruimte te houden. Hierbij kun je denken aan het reserveren en netjes houden van vergaderkamers, verwerk je banqueting aanvragen en zorg je voor de post. Kortom, jij regelt het! Jouw uren worden flexibel ingedeeld en de voorkeur gaat uit naar 8 tot 12 uur per week. Wanneer het nodig is kan je soms ook een aantal extra uur werken.   
 

Wat vragen we van jou?

  • Je bent woonachtig in Amsterdam en wanneer nodig kan je om 08:30 uur beginnen;
  • Jij straalt hospitality uit en hebt perfecte Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden;
  • Daarnaast ben je ook nog eens flexibel vanwege de wisselende werkuren in de vakanties;
  • Proactief, oplossingsgericht en ondernemend zijn woorden die jou omschrijven.


Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Office Assistant die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Minouck Dame via [email protected].

 

Aanvullende informatie

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen.

Privacybeleid