Nuorempi vastuullisuusasiantuntija, Energy & Sustainability

  • Ratamestarinkatu, 00520 Helsinki, Suomi
  • Kokopäiväinen

Yrityksen kuvaus

Colliers  on maailmanlaajuinen huippuluokan yritys, joka on erikoistunut kiinteistöjohtamisen palveluihin sekä sijoitusten hallintaan. Meillä on toimintaa 68 maassa, ja 18 000 yritteliästä ammattilaistamme tekee yhteistyötä tarjotakseen asiantuntijaneuvontaa maksimoidakseen kiinteistön arvon kiinteistöjen asukkaiden, omistajien ja sijoittajien kannalta.

Meillä vallitsee vahva yrittäjähenki, ja yrityksestä merkittävä osa on työntekijöiden omistuksessa ja hallinnassa. Ammattilaisemme tarjoavat monipuolisia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman. Meillä ajatellaan ennakkoluulottomasti, jaetaan loistavia ideoita sekä tarjotaan harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaaksemme asiakkaidemme menestystä.

Colliers  (CIGI) on noteerattu NASDAQ:ssa ja TSX:ssä.

Työn kuvaus

Haemme tiimiimme Helsinkiin rohkeasti asioihin tarttuvaa ja reipasta asiantuntijaa, jonka tehtävänä on varmistaa asiakkaidemme ympäristövastuutavoitteiden toteutuminen sekä jatkuva kehittäminen. Huolehdimme asiakkaittemme kiinteistöistä kuin omistamme, vastaamme energian tehokkaasta käytöstä, vähennämme ilmastopäästöjä ja varmistamme vastuullisuusuusperiaatteiden noudattamisen. Asiakkaamme ovat Suomessa toimivia kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistöomistajia ja -käyttäjiä.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat toimitila- ja liikekiinteistöjen käytön ja ylläpidon energia- ja ympäristötehokkuuden kehittäminen. Keräät ja analysoit tietoja, laadit asiakasraportteja, seuraat energia- ja ympäristötavoitteiden toteutumista ja osallistut toimintamme kehittämiseen. Innostavan tiimisi lisäksi teet tiivistä yhteistyötä myös muiden Colliersin asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi yhteistyö asiakkaan, palveluntuottajien ja kiinteistön käyttäjien kanssa muodostaa puitteet työllesi.

Meidän ammattilaisemme ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidensa menestystä. Colliersin asiakaslähtöisen kiinteistöjohtamisen kulmakivinä ja päivittäisen toiminnan ytimessä ovat tiedolla johtaminen, vastuullisuus sekä tilojen käyttäjän että sijoittajan näkökulmasta, käyttäjäkokemuksen kehittäminen ja palvelu- ja kumppaniverkoston johtaminen.

Edellytyksinä tehtävässä menestymiselle ovat, että sinulla on

  • jonkin verran aikaisempaa työkokemusta asiantuntija- tai kehitystehtävistä (voit olla myös vasta työelämäsi alkutaipaleella),
  • energia- ja ympäristöjohtamisen menetelmien tuntemus (esim. vastuullisuusraportointi, kiinteistöjen ympäristösertifioinnit, energia- tai materiaalikatselmukset, energiatehokkuussopimukset),
  • soveltuva koulutus energia-, ympäristö- tai kiinteistöalalta,
  • sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisu sekä suomeksi että englanniksi sekä
  • hyvät tietotekniset valmiudet.

Arvostamme myös asiakaslähtöistä ja analyyttistä ajattelutapaa, innovatiivisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Taloteknisten järjestelmien tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan kehittyvässä kansainvälisessä organisaatiossa. Tehtävässä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja koko toimialaa vastaamaan globaalien trendien, ilmastonmuutoksen ja digitalisuuden mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 31.8.2022 asti.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.11.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Söderström p. 020 130 2790 tai [email protected]. Tavoitat Jennin parhaiten puhelimitse ke 20.10.
klo 15-16.

Tietosuojakäytäntö