Junior Valuer

  • Dillenburgstraat 25-09, Eindhoven, NB, Netherlands
  • Voltijds

Functieomschrijving

Wil je alles leren over de vastgoedmarkt, waarbij je de dynamische ontwikkelingen kan vertalen naar waardes? Word je enthousiast van analytische vraagstukken en wil jij jezelf ontwikkelen tot een taxateur die gedetailleerde rapportages kan creëren? Dan is de functie van Junior Valuer echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als Junior Valuer maak je deel uit van het Valuations team in Eindhoven, wat bestaat uit zes collega’s. Dit team taxeert commercieel vastgoed in het zuiden van het land. Samen met een ervaren Valuer zijn jullie verantwoordelijk voor onafhankelijke en hoogwaardige taxatierapportages, van onder andere bedrijfsruimten, kantoren, winkels, woningen en maatschappelijk vastgoed. Deze taxaties worden zoal gebruikt voor (her)financieringsdoeleinden, investeringsbeslissingen en de jaarverslaglegging. Je beoordeelt vastgoed, werkt rekenmodellen uit en je stelt rapportages op. Maar ook ben je eigenaar over het coördineren van het taxatieproces. Je komt de gemaakte afspraken na en houdt deadlines goed in de gaten. Jullie onderhouden contacten met de opdrachtgevers en bezoeken regelmatig bijzonder vastgoed en netwerkbijeenkomsten. Naast dat je ondersteund wordt om je vakinhoudelijk te ontwikkelen, zijn er bij Colliers ook mogelijkheden om je op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Zo bieden we verschillende ontwikkelingsmogelijkheden aan en krijg je de ruimte om intern je bijdrage te leveren aan de strategische doelstellingen van de organisatie.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Vastgoed, Finance of Bouwkunde;
  • Je hebt ervaring met Excel;
  • Je hebt interesse in data, enige kennis van data-modelering en programmeertalen is een pre;
  • Een nauwkeurige, analytische blik en goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wie is Colliers?
Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons kantoor in Eindhoven waar een hardwerkende, maar prettige en informele sfeer hangt.
 

Enthousiast over de functie?
Ben jij de Junior Valuer die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Mark Bonar via [email protected] of 06 82 48 05 92.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen.

Privacybeleid