Junior Valuer

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons iconische hoofdkantoor The Garage in Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen.

Functieomschrijving

Wil jij je ontwikkelen tot Valuer die gedetailleerde analyses en rapportages kan creëren? Ben je ondernemend en analytisch sterk? Wil je werken in een informele en open werksfeer? Dan is de functie van Junior Valuer echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als Junior Valuer maak je deel uit van het Valuations team in Amsterdam. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor onafhankelijke en hoogwaardige taxatierapportages van vastgoed. Je stelt rapportages op, beoordeelt vastgoed en werkt rekenmodellen uit. Samen met een ervaren Valuer ben je verantwoordelijk voor verschillende portefeuilles. Jullie onderhouden contacten met de opdrachtgevers en bezoeken regelmatig bijzonder vastgoed en netwerkbijeenkomsten.

Naast dat je ondersteund wordt om je vakinhoudelijk te ontwikkelen, zijn er bij Colliers ook mogelijkheden om je op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Zo bieden we verschillende trainings- en opleidingsprogramma’s aan en krijg je de ruimte om intern je bijdrage leveren aan de strategische doelstellingen van de organisatie.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Vastgoed, Finance of Bouwkunde;
  • Je hebt ervaring met Excel;
  • Je hebt interesse in data, enige kennis van data-modelering en programmeertalen is een pre;
  • Een nauwkeurige, analytische blik en goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Enthousiast over de functie?
Ben jij de Junior Valuer die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Mark Bonar via [email protected] of 06 82 48 05 92.

Aanvullende informatie

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen.

Privacybeleid