Director Capital Markets Offices

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je ontwikkelingsmogelijkheden. Je werkt vanuit ons iconische hoofdkantoor The Garage in Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt.

Functieomschrijving

Houd jij nauwlettend de dynamische ontwikkelingen in de kantorenmarkt in de gaten en weet je wat voor impact dit heeft op de transacties van kantoren? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor zowel het begeleiden van transacties als voor het begeleiden van een team? Ben je goed in het onderhouden van netwerken en heb je een oog voor detail en kwaliteit? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op onze vacature Director Capital Markets in het Offices team!

Wat ga je doen?
In de rol als Director ga je actief op zoek naar mogelijkheden om het team en de organisatie te laten groeien. Hierbij neem je de verantwoordelijkheid over de processen en de eindresultaten van het team. Jullie initiëren en adviseren opdrachtgevers over nationale en internationale transacties in de kantorenbeleggingsmarkt en de coördinatie hiervan. Je begeleidt het team bij beleggingsvraagstukken door hold-sell analyses en rapportages te laten opmaken. Door goed te luisteren en het gesprek aan te gaan met betrokkenen, zowel intern als extern, voorzie jij klanten van een toekomstbestendig advies en probeer je de verwachtingen van de klant te overtreffen. Daarnaast coach je de teamleden, waardoor zij groeien in hun werk.

Zelf begeleid je de complexe aan- en verkooptrajecten en ben je het gezicht in de markt voor het acquireren van nieuwe opdrachten. Met jouw proactieve houding ben je de verbindende schakel met andere disciplines binnen de organisatie en versterk je de samenwerking met andere afdelingen. Hierbij deel je kennis over de markt, klanten en projecten en werkt zo aan het mogelijk maken van kansen voor zowel je eigen team als voor andere afdelingen.

Wat vragen we van jou?

  • Aanzienlijke ervaring met het begeleiden van vastgoed aan- en verkooptrajecten, of op het gebied van beleggingsberekeningen en waarderingsmodellen;
  • Een afgeronde HBO of WO studie;
  • Ervaring met leidinggeven en dit vind je ook een mooie uitdaging;
  • Een opgebouwd netwerk in de vastgoedmarkt;
  • Je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (C1 niveau)

Ja, ik ben enthousiast!
Ben jij de Director die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel via 06-13 55 21 31.

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen.

Privacybeleid