Sagskoordinatorer til Colliers, Aarhus

  • Søren Frichs Vej 38A, 8230 Aarhus, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) er en førende global rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi har kontorer i 66 lande og mere end 15.000 dedikerede medarbejdere, der samarbejder om at yde ekspertbistand til lejere, ejere og investorer i ejendomssektoren. I mere end 25 år har vores erfarne lederteam, hvoraf en stor del er medejere, leveret et akkumuleret investeringsafkast på knap 20% til Colliers’ aktionærer. Da vi har en årlig omsætning på 3,3 mia. dollar globalt (3,6 mia. dollar inkl. associerede selskaber) og administrerer ejendomme til en værdi af 45 mia. dollar, er vi i stand til at finde de bedste løsninger for hver enkelt ejendom samt skabe værdi for vores kunder og vores medarbejdere.

I Danmark er Colliers den absolut største og mest erfarne mægler og rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi er landsdækkende med godt 150 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Læs mere på corporate.colliers.com, Twitter @Colliers eller LinkedIn.

Jobbeskrivelse

Som vores nye sagskoordinator bliver du en vigtig del af vores koordinatorteam, hvor du er med til at sikre høj kvalitet i vores udlejnings- og salgssager i samarbejde med den ansvarlige mægler. Du bliver den organiserende kraft, som holder overblik over sagsgangen og koordinerer kontakten til kunderne. Samtidig bruger du dit skarpe blik til at sikre, at kvaliteten i vores materialer er i top.

Vi søger en selvstændig og struktureret sagskoordinator med interesse for ejendomme og flair for koordinering og kvalitetssikring, som kan bevare overblikket, koncentrationen og engagementet i hverdagen, hvor dine opgaver blandt andet vil omfatte:

  • Indhentelse af relevante informationer og dokumenter til sagshåndtering
  • Tæt dialog med teamet og vores kunder
  • Udarbejdelse af præsentationer/prospekter i PowerPoint
  • Udarbejdelse af diverse beregninger og oversigter i Excel
  • Korrekturlæsning og kvalitetssikring
  • Sags- og dokumentstyring
  • Udarbejdelse af lejekontrakter og købsaftaler
  • Fakturering

På daglig basis vil du indgå som en nøglespiller i vores afdeling i Aarhus, der i dag består af 8 koordinatorer, 18 mæglere og 7 analytikere.

Du vil løbende blive involveret i udvikling og optimering af arbejdsprocesserne i afdelingen, ligesom du vil indgå i vores landsdækkende interne sagskoordinatornetværk, hvor vi hjælper hinanden ved travlhed og med fælles faglig udvikling.

Kvalifikationer

Du har administrativ erfaring fra en ejendomsmægler, er uddannet advokatsekretær/ejendomsmægler eller har anden relevant baggrund.

Du er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk og har bred erfaring i Word, PowerPoint og Excel. Du kan bevare overblikket, koncentrationen og engagementet i hverdagen. Du har lyst til at gøre en forskel, påvirke dit arbejdsmiljø positivt og brænder for at optimere arbejdsprocesser.

Som person er du ansvarsbevidst og pligtopfyldende, og du har en struktureret tilgang til dit arbejde. Du formår at organisere dig selv i en meget hektisk hverdag omgivet af entreprenante kollegaer. Det forventes derfor, at du kan have mange bolde i luften og overholde sideløbende deadlines, arbejde selvstændigt, omhyggeligt og detaljeorienteret med dine opgaver og projekter. Du er grundig, konstruktiv og respektfuld, når du giver feedback og yder sparring til dine kolleger med det mål, at alle bliver klogere i processen.

Du har gåpåmod og et godt og smittende humør. Derudover har du lyst og mod til at virke i et effektivt miljø, som har høje forventninger til dit arbejde og din arbejdsindsats. I løbet af hverdagen ved du, hvad der skal til for at opnå det bedste resultat og gøre en forskel for hele holdet.

Yderligere informationer

Kan du se dig selv som vores nye sagskoordinator, vil vi meget gerne høre fra dig. Upload din ansøgning med CV og øvrige relevante eksamenspapirer hurtigst muligt og fortæl os, hvorfor du vil arbejde hos os, hvad der driver dig, og hvad du kan bidrage med, både fagligt og personligt. Der er tale om en fuldtidsstilling på vores kontor i Aarhus. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi holder løbende samtaler med egnede kandidater, så send din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PA og projektkoordinator Simone Tassi di Luigi på telefon 51 79 54 14.

Lønnen fastsættes efter kvalifikationer, og du vil blive omfattet af vores pensionsordning og helbredsforsikring.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Fortrolighedspolitik