Technical Engineer

  • Utopialaan 24, 5232 CE 's-Hertogenbosch, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerd vastgoedadvies kantoor die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is, de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Je zult werkzaam zijn vanuit ons gezellige en open kantoor in Den Bosch. Ook is het mogelijk om vanuit huis te werken. Colliers is goed ingespeeld op werksituaties tijdens covid-19. 

Functieomschrijving

Heb jij een intrinsieke motivatie voor het identificeren van technische trends in de installatie en vastgoed sector. Heb je een oplossingsgerichte mind set en vind je het een uitdaging om een digitaal platform op te bouwen? Ben je ondernemend en werk je graag aan een avontuur waar op jouw expertise vertrouwd wordt? Solliciteer dan nu op de vacature Technical Engineer.


Wat ga je doen? 
Als Technical Engineer kom je te werken bij het dynamische Colliers of voor een van onze internationale partners op het gebied van smart building management systems. Er staat een uitdagende opdracht op je te wachten op het gebied van vastgoedbeheer.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van en systeemintegraties van technische en facilitaire processen. Deze zijn door middel van het smart building platform en de smart connector met het gebouw in connectie. Je ontwikkelt, ontwerpt, beheert en verbetert het systeem van onderhoudsoplossingen, energieverbruik en facilitair. Het doel is om Property Management efficiënter te maken en de klanten in gebouwen een ultieme experience te geven. Hiermee realiseer je uiteindelijk een hoge huurders- en eigenarentevredenheid. Met jouw expertise op het gebied technische vastgoedinstallaties en IT selecteer je de juiste combinatie van hardware, software, apparatuur, materialen en diensten die de hoogste waarde voor het platform opleveren. Je adviseert over de haalbaarheid en kosten met betrekking tot en het bouwen of ontwikkelen van het platform. Je voert testprocedures uit, onderzoekt problemen en werkt aan de juiste oplossingen. Wanneer er onderdelen van het project en proces gereed zijn, geef je trainingen aan het uitvoerende team en zorgt dat ze op de juiste manier de nieuwe processen uitgevoerd worden.


Deze rol past goed bij je wanneer je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en oplossingsgericht bent. Je speelt een belangrijke rol in het behalen van de strategische doelen van de organisatie. Daarvoor krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid terug.


Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding de richting van (werktuig) bouwkunde of (technische) bedrijfskunde;
  • Kennis van een software ontwikkelingsproces en goede IT kennis
  • Kennis en ervaring met gebouwbeheerssystemen, energiebesparingsproducten en bij voorkeur ook kennis van programma’s zoals Real Estate Management Systems (REMS)
  • Kennis van technische installaties en klimaatsystemen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (minimaal C1 niveau).

 

Enthousiast over de functie?
Ben jij de Technical Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Mark Bonar via [email protected].

Aanvullende informatie

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen

Privacybeleid