Team Assistant Occupier Services

  • Blaak 34, Rotterdam, NH, Netherlands
  • Voltijds

Functieomschrijving

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, een duurzame toekomst en toekomstgerichte expertise centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons iconische kantoor aan de Blaak in Rotterdam. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt.

Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel wanneer het op administratieve processen aankomt? Vind je het een uitdaging om regelmatig de ondersteunende processen blijvend kritisch te bekijken en verbeteringen aan te dragen. Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op de functie Team Assistant in het Occupier Services team.

Wat ga je doen?
Jij bent de steun en toeverlaat voor het Occupier Services team. Het team heeft jouw hulp nodig om de projecten in goede banen te leiden. Of het nu gaat om agendabeheer, administratieve ondersteuning of het bewaken van processen. Jij ondersteunt de consultants bij hun commerciële activiteiten. Als geen ander weet je wat er speelt op de afdeling en daarom vervul je een belangrijke spilfunctie. Je controleert de dossiers in het relatiemanagementsysteem. Binnen het team houd je de deadlines van projecten in de gaten en zorg je dat dossiers worden afgerond, zodat je vervolgens kan factureren. Je houdt nauwlettend in de gaten of de consultants hun uren tijdig en juist invoeren. Met de andere Team Assistant van het team heb je ook een aantal office management verantwoordelijkheden. En samen met het support team van de gehele organisatie speel je een actieve rol om de ontwikkelingen binnen Colliers over te brengen binnen het team en de processen hier op aan te passen. Kortom, een flinke uitdaging!

Het team
Je wordt ontvangen in een nieuw kantoor waar een goede sfeer heerst. Er wordt professioneel met klanten omgegaan en er is veel ruimte voor humor. Er wordt veel waarde gehecht aan ondernemerschap, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen. Jouw collega’s zijn druk bezig om gebruikers van vastgoed te begeleiden bij de aanhuur van een nieuw kantoor, creëren voor klanten werkplekconcepten of geven strategisch adviezen over vastgoed.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring en HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met Office 365 (o.a. Excel) en CRM systemen (wij gebruiken MS Dynamics)
  • In een eerdere rol heb je kennis opgedaan met factureren
  • Je bent een kei in organiseren en overzicht houden
  • Oog voor detail | Nauwkeurig | Oplossingsgericht
  • Je bent communicatief sterk in Nederlands en Engels (minimaal C1 niveau)

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen.

Ben je enthousiast geworden?
Stuur dan jouw sollicitatie en CV naar [email protected] Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Mark Bonar op +31 6 82 48 05 92.

Privacybeleid