Studentermedhjælper til Kommunikation

 • Toldbodgade 33, 1253 København, Danmark
 • Deltid

Firmabeskrivelse

Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) er en førende global rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi har kontorer i 66 lande og mere end 15.000 dedikerede medarbejdere, der samarbejder om at yde ekspertbistand til lejere, ejere og investorer i ejendomssektoren. I mere end 25 år har vores erfarne lederteam, hvoraf en stor del er medejere, leveret et akkumuleret investeringsafkast på knap 20% til Colliers’ aktionærer. Da vi har en årlig omsætning på 3,3 mia. dollar globalt (3,6 mia. dollar inkl. associerede selskaber) og administrerer ejendomme til en værdi af 45 mia. dollar, er vi i stand til at finde de bedste løsninger for hver enkelt ejendom samt skabe værdi for vores kunder og vores medarbejdere.

I Danmark er Colliers den absolut største og mest erfarne mægler og rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi er landsdækkende med godt 150 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Læs mere på corporate.colliers.com, Twitter @Colliers eller LinkedIn.

Jobbeskrivelse

Har du en skarp pen, en interesse for skriftlige virkemidler og effektiv, digital kommunikation? Kunne du tænke dig at arbejde med medier, strategisk kommunikation, branding og content? Så er du måske vores nye studentermedhjælper. Lige nu søger vi nemlig en ambitiøs kommunikations- eller journaliststuderende, som er klar til at skyde sin karriere i gang i en global koncern. Forventet arbejdstid ca. 15-20 timer pr. uge.

I stillingen som studentermedhjælper vil du indgå i et ambitiøst og velfungerende in-house marketing- og kommunikationsteam, der dækker de fleste kompetenceområder inden for begge discipliner. I det daglige vil du sparre med det øvrige team, herunder især kommunikationschefen.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af produktion og distributionen af artikler. Du vil derfor opnå et indgående kendskab til det kanalmiks, en moderne virksomhed benytter sig af inden for bl.a. PR, web, SoMe, Seo og marketing automation. Samtidig vil du være involveret i contentproduktion af f.eks. whitepapers, video, grafiske designelementer og markedsanalyser. Du vil derfor også indgå i redaktionelle teams og blive bekendt med de processer, der indgår i contentproduktion og -distribution samt effektmåling. Det betyder, at du vil få indblik i, hvordan man med indsigt i data og effektmåling kan booste sin kommunikations effektivitet.

 I samarbejde med kommunikationschefen består opgaverne bliver blandt andet i:

 • Forfatte og distribuere artikler til medier og web
 • Publicere nyheder og andre posts på tværs af Colliers’ sociale kanaler (LinkedIn, Facebook, Instagram)
 • Hjemmesideredigering
 • Forfatte nyheder til Colliers’ interne nyhedssite
 • Indgå i arbejdet med kampagner for Colliers’ forskellige forretningsområder og lokationer
 • Indgå i arbejdet med events og produktion af content

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du studerer på en uddannelse, der har kommunikation, formidling eller sprog i fokus. Det kan være, at virksomhedsforståelse, økonomi eller it også er en del af dine interesser eller dit studie.

Du er serviceminded, sprogligt stærk og er god til at sætte dig ind i nye systemer. Derudover er det naturligt, at du tænker modtageren ind i al kommunikation, du producerer. Du er nysgerrig efter at lære, og er ikke bleg for at stille spørgsmål.

 • Du er god til at formulere dig klart på skrift
 • Du har et godt office-kendskab (Excel, Word, PowerPoint)
 • Du taler og skriver dansk og engelsk
 • Du er vant til at sætte dig ind i nye systemer
 • Du er ambitiøs og vil gerne lære nye ting
 • Du er ansvarlig, struktureret og målorienteret
 • Du er serviceminded, positiv og imødekommende

Yderligere informationer

Som ansat hos Colliers bliver du en del af en global virksomhed med gode udviklingsmuligheder, herunder bl.a. graduate- og talentudviklingsprogrammer.

Hvis du synes, stillingen lyder som noget for dig, så upload din ansøgning med CV og øvrige relevante papirer hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. 

I din ansøgning må du gerne skrive, hvis du tidligere har arbejdet med kommunikation, f.eks. via studenterjobs, på dit studie, frivilligt arbejde, foreninger osv.

Det vigtigste er, at du er ambitiøs, omstillingsparat og klar til at omsætte ny viden til klar kommunikation. Derudover er det en fordel, hvis du lægger vægt på, hvorfor din person og kompetencer passer godt til Colliers’ kommunikationsopgaver – ikke omvendt.    

Stillingen er timebaseret med base i København.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Kommunikationschef Jakob Schmidt
Mobil 61 70 11 36

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Fortrolighedspolitik