Studentermedhjælper til Colliers, Vejle

  • Dandyvej 3, 7100 Vejle, Danmark
  • Deltid

Firmabeskrivelse

Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) er en førende global rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi har kontorer i 66 lande og mere end 15.000 dedikerede medarbejdere, der samarbejder om at yde ekspertbistand til lejere, ejere og investorer i ejendomssektoren. I mere end 25 år har vores erfarne lederteam, hvoraf en stor del er medejere, leveret et akkumuleret investeringsafkast på knap 20% til Colliers’ aktionærer. Da vi har en årlig omsætning på 3,3 mia. dollar globalt (3,6 mia. dollar inkl. associerede selskaber) og administrerer ejendomme til en værdi af 45 mia. dollar, er vi i stand til at finde de bedste løsninger for hver enkelt ejendom samt skabe værdi for vores kunder og vores medarbejdere.

I Danmark er Colliers den absolut største og mest erfarne mægler og rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi er landsdækkende med godt 150 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Læs mere på corporate.colliers.com, Twitter @Colliers eller LinkedIn.

Jobbeskrivelse

Du vil komme til at arbejde med en lang række spændende opgaver, men dine primære arbejdsområder vil knytte sig til arbejde med

  • Generelt kontorarbejde, herunder lettere brevskrivning, udsøgninger og udarbejdelse af direct mails
  • Bistå projektkoordinatorerne i sagsbehandling
  • Opdatering og håndtering af databaser
  • Arkivstyring
  • Service-arbejde som f.eks. opfyldning af kaffe og klargøring til møder
  • Sørge for, at kontoret fremstår pænt og ordentligt

Du vil indgå i vores team i Vejle, som i dag består af 10 medarbejdere, der arbejder med erhvervsejendomme i Trekantområdet.

Arbejdstiderne aftales individuelt, vi forestiller os ca. 10-15 timer om ugen inden for normal kontortid (mandag – fredag). Der vil naturligvis være mulighed for at aftale mindre arbejdstid i eksamensperioder.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, du er finansøkonom- eller finansbachelorstuderende, eller at du læser til handelsøkonom med speciale i salg eller anden lignende uddannelse.

Det er vigtigt, at du er god til dansk - og kan begå dig på engelsk – i både skrift og tale, og at dine skriftlige formidlingsevner er i top. Du er vant til at arbejde med både Excel, Word og PowerPoint. Hvis du har interesse for ejendomme, vil det være en fordel.

Colliers er kendt i markedet for et meget højt kompetenceniveau, høj integritet, kvalificerede og dedikerede medarbejdere samt en seriøs og imødekommende kundeservice.

Virksomhedskulturen er dynamisk og præget af travlhed, og du kan derfor forvente at blive kastet direkte ud i opgaverne med det samme. Derfor er det vigtigt, at du er engageret og kan arbejde selvstændigt.

Vi stiller krav til arbejdsindsats og fleksibilitet, men vi udviser også en høj grad af frihed under ansvar.

Yderligere informationer

Kan du se dig selv som vores nye studentermedhjælper, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi holder løbende samtaler med egnede kandidater, så upload din ansøgning med CV og øvrige relevante eksamenspapirer hurtigst muligt og fortæl os, hvorfor du vil arbejde hos os, hvad der driver dig, og hvad du kan bidrage med, både fagligt og personligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tina Kampman på telefon 51 35 77 97.

Der er tale om en deltidsstilling på vores kontor i Vejle. Tiltrædelse snarest muligt.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Fortrolighedspolitik