Grafisk designer til Colliers, København eller Aarhus

 • Toldbodgade 33, 1253 København, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) er en førende global rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi har kontorer i 66 lande og mere end 15.000 dedikerede medarbejdere, der samarbejder om at yde ekspertbistand til lejere, ejere og investorer i ejendomssektoren. I mere end 25 år har vores erfarne lederteam, hvoraf en stor del er medejere, leveret et akkumuleret investeringsafkast på knap 20% til Colliers’ aktionærer. Da vi har en årlig omsætning på 3,3 mia. dollar globalt (3,6 mia. dollar inkl. associerede selskaber) og administrerer ejendomme til en værdi af 45 mia. dollar, er vi i stand til at finde de bedste løsninger for hver enkelt ejendom samt skabe værdi for vores kunder og vores medarbejdere.

I Danmark er Colliers den absolut største og mest erfarne mægler og rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi er landsdækkende med godt 150 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Læs mere på corporate.colliers.com, Twitter @Colliers eller LinkedIn.

Jobbeskrivelse

Er du ambitiøs og visuelt stærk, og kan du arbejde på tværs af kanaler? Interesserer du dig for kommunikation? Synes du, det kunne være spændende at arbejde med ejendomme? Så er du måske vores nye kollega, der skal hjælpe med at vedligeholde og udvikle vores brand og position som Danmarks førende erhvervsmægler.

I stillingen som grafisk designer vil du indgå i et ambitiøst og velfungerende inhouse Marketing & Kommunikationsteam, der dækker de fleste kompetenceområder inden for begge dele. I det daglige kommer du til at sparre med vores Head of Design og referere direkte til COO’en (som også har ansvar for Marketing & Kommunikation).

Til hverdag kommer du til at udarbejde visuelt materiale på tværs af platforme, medier og vores fem danske kontorer.

Colliers er en global virksomhed, så du skal være indstillet på at arbejde inden for foruddefinerede brand-guidelines samt inden for rammerne af vores CVI.

Dine opgaver vil omfatte allround grafiske on- og offline designopgaver. Opgaverne er en blanding af tilbagevendende opgaver og sager, hvor der skal udvikles og tænkes helt nyt. Derudover kommer du også til selv at koordinere opgaver og projekter, hvilket typisk er layout på diverse rapporter, nyhedsbreve og præsentationer samt udformning af illustrationer som kort, plantegninger, grafer, tabeller, video og fotos.

Du er serviceminded, god til at blive briefet og spørge ind til, hvad behovet er for derefter at omsætte det til en kreativ løsning, der sidder lige i skabet. Du er rummelig og fleksibel, også med din tid, og du har forståelse for, at ikke alle opgaver altid kan være lige planlagte.

Du har styr på detaljerne og sætter en ære i at levere høj kvalitet til tiden. Du arbejder struktureret og effektivt for at nå i mål med opgaverne. Du vil ofte have flere projekter kørende på samme tid, hvorfor det er vigtigt, at du kan holde tungen lige i munden og føre alle opgaver sikkert i mål.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Konceptualisering, udarbejdelse og vedligeholdelse af markedsførings-/salgsmaterialer – fx prospekter og pitches – på ejendomme i form af layout, billeder og grafisk rentegning i InDesign og PowerPoint.
 • Vedligeholdelse af standardskabeloner og prospekter, der bliver brugt på tværs af EMEA og Colliers Danmark (Word, PowerPoint, Excel og Outlook).
 • Vedligeholdelse og udvikling af digitale grafiske elementer til Hubspot, SoMe og vores hjemmeside samt udvikling af kort, ikoner og grafer.
 • Produktion af små videoer og animationer til online kampagner.
 • Layout og produktion af outdoor og skilte.
 • Design af grafik, infografik, ikoner mv. til tryk, web og sociale medier.
 • Produktion af en bred vifte af digitale produkter, fx video, onlinebannere og design af landing-pages.
 • Idégenerering og sparring med resten af teamet om, hvordan vores strategi bedst muligt omsættes til konkrete løsninger og resultater.
 • Udarbejdelse af tryksager som annoncer, outdoormaterialer mv.
 • Kontakt til leverandører.

Kvalifikationer

Du har en uddannelse som multimediedesigner, grafisk designer eller lignende.

Vi forventer, at du har en bred vifte af kompetencer inden for grafisk eksekvering med minimum tre års erfaring fra et lignende job. Din erfaring kan du med fordel have benyttet og udviklet hos et kreativt bureau, og det er et stort plus, hvis du har erfaring med at arbejde med visuel B2B kommunikation.

Du kan arbejde med alle slags formater og har kendskab til Motion Graphics, animation og videoproduktion samt HTML5-basics. Derudover har du erfaring med at sende ting til tryk og at have dialog med trykkeriet.

 • Du er ekspert i Adobe Creative Cloud, InDesign, Photoshop og Illustrator
 • Du har kendskab til Adobe Premiere Pro (simple animationer og sammenklip af videoer)
 • Du er stærk i master-dokumenter til PowerPoint og Word
 • Du har en stærk æstetisk sans samt er kreativ, selvstændig og detaljeorienteret
 • Du taler og skriver dansk og engelsk
 • Du er passioneret og elsker at forbedre dine evner
 • Du har en naturlig interesse for visuel B2B kommunikation og design
 • Du er ansvarlig, struktureret og målorienteret samt serviceminded, positiv og imødekommende

Vi forventer, at du er nysgerrig og selv undersøger mulige løsninger på grafiske og tekniske udfordringer. Du kommer desuden til at blive en vigtig del af det tværgående arbejde i hele organisationen og skal derfor kunne samarbejde med mange forskellige kolleger i hele landet.

Yderligere informationer

Colliers i Danmark er under udvikling, så forandringer er en del af hverdagen. Vores marked er også i forandring, ligesom kommunikationsfeltet er det, og derfor skal du synes, at forandring er spændende. Du skal være parat til at bidrage til vores ambition om at være et Marketing & Kommunikationsteam, der udfordrer konventionerne. Teamet har det overordnede ansvar for virksomhedens branding, image og identitet – eksternt som internt, og vi kommunikerer via mange kanaler, hvoraf langt de fleste er online.

Vi er et professionelt og humørfyldt team, der samarbejder uformelt både i og uden for afdelingen, der har fire medarbejdere i København og tre i Aarhus.

Hvis du synes, stillingen lyder som noget for dig, så upload din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Sammen med din ansøgning må du gerne uploade din portfolio med det, du har lavet, samt skrive, om der er tale om grafisk nyudvikling eller fortolkning ud fra eksisterende designmanual.

Der er tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling i enten Aarhus eller København (fire måneder med mulighed for forlængelse).  

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

COO Troels Lau Larsen på 23 24 13 91 eller Head of Design Ieva Glasius-Nyborg på 28 82 16 99.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Fortrolighedspolitik