Team Assistant Hotels

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 320 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. Wil jij je steeds verder ontwikkelen? Wij bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard passende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zal je werkzaam zijn vanaf ons nieuwe iconische hoofdkantoor The Olympic Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen.

Functieomschrijving

Heb jij een proactieve houding en blink je uit in regelen en organiseren? Weet jij ondersteunende processen te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen? Werk je daarnaast graag samen met collega’s en heb je affiniteit met hotelvastgoed? Dan past de functie van Team Assistant op de afdeling Hotels in Amsterdam wellicht bij jou!

Wat ga je doen?
Of het nu gaat om agendabeheer, administratieve ondersteuning op projecten of het bewaken van processen… jij coördineert alles tot in de puntjes en bent jouw collega’s altijd een stapje voor! Omdat je veelvuldig contact hebt met (internationale) opdrachtgevers en collega’s, weet je als geen ander wat er speelt op de afdeling. De opdrachtgevers verschillen van vijfsterren hotels tot andere gastvrije omgevingen waar het bruist. Je houdt het relatiesysteem up to date, ondersteunt bij het offerteproces, organiseert afspraken met veel verschillende partijen en bereidt alle details van deze afspraken tot in de puntjes voor. Binnen het team heb jij de regie over de deadlines van projecten en zorg je dat dossiers worden afgerond, zodat er gefactureerd kan worden. Samen met de afdeling Marketing werk je aan bijvoorbeeld het vernieuwen van de verkoopbrochures en de website. In samenwerking met de Office Manager bereid je de events van het team voor. En samen met het support team speel je een actieve rol om de ontwikkelingen binnen Colliers over te brengen binnen het team en de processen hier op aan te passen. Kortom, een flinke uitdaging!

Het team
Je wordt verwelkomd in een hecht team, waar de sfeer heel goed is. Het is mogelijk om in een hybride vorm te werken, waarbij je een aantal dagen op kantoor bent en je de mogelijkheid hebt om thuis te werken. 

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Hotelmanagement;
  • Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels (minimaal C1 niveau);
  • Goede beheersing van Microsoft Office;
  • Je bent een kei in heldere afspraken maken, deze nakomen en te denken in oplossingen;
  • Een intrinsieke motivatie voor plannen, organiseren en ontzorgen.

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de ondersteunende ster die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel (06 13 55 21 31).

Aanvullende informatie

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen.

Privacybeleid