Junior Consultant Occupier Services

  • Blaak 34, 3011 TA Rotterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, een duurzame toekomst en toekomstgerichte expertise centraal staan.

Je werkt vanuit ons iconische kantoor aan de Blaak in Rotterdam. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt.

Functieomschrijving

Wil jij jezelf ontwikkelen zodat je straks organisaties kan adviseren over huisvesting? En wil je beginnen met jouw kennis op te bouwen in een expertomgeving, zodat je de fijne kneepjes van het vak kan leren? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op de functie Junior Consultant Occupier Serices!

Wat ga je doen?
Als Junior Consultant Occupier Services zal jij je met name bevinden binnen de consultancy afdelingen strategic real estate, workplace, sustainability en facility management. Onderling wordt er nauw samengewerkt tussen de teams dus zo ontwikkel je op een brede manier jouw kennis over gebruikers van vastgoed. Hierbij kan je denken aan het ontwikkelen van een strategisch huisvestingsplan voor een corporate organisatie. Of werk je aan een werkplekconcept waarbij je vervolgens workshops bij de opdrachtgever uitvoert en het concept uitrolt. En je volgende opdracht zou zomaar een facilitaire scan voor een opdrachtgever kunnen zijn waarbij je vervolgens een advies uitbrengt. Kortom, iedere opdracht is weer anders.  

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding bijvoorbeeld in de richting van Real Estate Management, Vastgoed & Makelaardij, Bouwkunde of Commerciële Economie;
  • Je hebt affiniteit met commercieel vastgoed;
  • Je bent analytisch maar hebt ook creatieve skills;
  • Je bent enthousiast, ondernemend en commercieel vaardig;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (C1 niveau).

Aanvullende informatie

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen.

Privacybeleid