Real Estate Advisor Industrial & Logistics

  • Dillenburgstraat 25, 5652 AM Eindhoven, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan. Je werkt vanuit ons kantoor in Eindhoven waar een hardwerkende, maar prettige en informele sfeer hangt.

Functieomschrijving

Ben jij de ondernemende en enthousiaste vastgoedadviseur die energie krijgt van de juiste match maken tussen opdrachtgevers en vastgoed? Heb je een vastgoednetwerk in de regio zuid Nederland en heb je kennis van of affiniteit met industrieel en logistiek vastgoed? Solliciteer dan nu bij ons op de vacature Real Estate Advisor Industrial & Logistics!

Wat ga je doen?

Als Real Estate Advisor I&L ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de verhuur en aan- en verkoop van industrieel en logistiek vastgoed in Zuid Nederland. In deze zelfstandige rol adviseer je eigenaren en gebruikers, benader je kopers en huurders actief, en ben je verantwoordelijk voor het proces van bezichtigen tot contract afwikkeling. Jij weet precies wat er in de markt speelt. Ontwikkelingen bij de gemeente, panden en gronden die beschikbaar komen, overal ben je van op de hoogte. Wil jouw klant net iets extra’s? Dan speel je daar betrokken en betrouwbaar op in en weet je binnen Colliers de juiste personen te vinden die je daarbij kunnen helpen. Zo werk je bijvoorbeeld samen met de Research afdeling, waardoor jij onderscheidende adviezen voor jouw klant kan uitbrengen. Ook bouw je verder aan de bestaande opdrachtenportefeuille en je (internationale) netwerk en ben je in staat dit netwerk goed te onderhouden.

Naast de ondersteuning die we je bieden om te groeien binnen de vastgoedmarkt, zijn er bij Colliers ook mogelijkheden om je intern te blijven ontwikkelen. Zo bieden we verschillende trainings- en opleidingsprogramma’s aan en krijg je de ruimte om intern je bijdrage leveren aan de strategische doelstellingen van de organisatie.

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding. Het is een pré als je de basistheorie vastgoeddeskundige hebt behaald
  • Je hebt relevante werkervaring. Dus in ieder geval in acquireren, onderhandelen en het tot stand brengen van een transactie;
  • Je bent ondernemend, analytisch en oplossingsgericht;
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een commerciële mindset;
  • Je hebt een professionele beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal (C1 niveau).

Aanvullende informatie

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid