Associate Director Hotels

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons iconische hoofdkantoor The Garage in Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt.

Functieomschrijving

Raak je gemotiveerd van analytische vraagstukken en raak je niet uitgepraat over hotelvastgoed? Krijg je energie om enkele collega’s te begeleiden, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen? En wil je, met veel enthousiasme, jouw internationale netwerk verder uitbreiden? Pak dan deze kans en solliciteer naar de functie van Associate Director Hotels in het Alternative Real Estate team!

Wat ga je doen?
Als Associate Director ben je verantwoordelijk voor adviesprojecten die Colliers voor hotel(vastgoed)eigenaren, beleggers en ontwikkelaars uitvoert. Deze adviezen zijn financiële oplossingen op maat om groei en rendementen te realiseren en de haalbaarheid van nieuwe hotels te toetsen. Zo kan het gaan om advies op schuld- en aandelenfinancieringen,  het arrangeren van groeikapitaal of het begeleiden van M&A trajecten. In deze rol ga je actief de markt in om nieuwe opdrachten te acquireren. Vervolgens voer je haalbaarheidsstudies uit en werk je zelfstandig aan het maken van hotelwaarderingen, aan de hand van uitgebreide marktdata en onze ervaring in de hotelmarkt. Verder geef je adviezen en begeleiding tijdens de ontwikkelfase van hotels. En zorg je dat de eigenaar een beste keuze kan maken voor een lange termijn rendement door de beste hotel operator te arrangeren. Daarnaast begeleid je de Consultants in het team en zie je erop toe dat operationele zaken juist uitgevoerd worden.

Het team
Het Hotel team heeft wereldwijd meer dan 140 hotelspecialisten. Daarvan zijn er 57 werkzaam in de EMEA regio en 10 op het kantoor in Amsterdam. De hotelspecialisten van Colliers bieden innovatieve oplossingen voor klanten op basis van vakkennis, ervaring en ondernemerschap. De klanten bestaan uit projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren, hoteloperators, internationale investeerders en banken.

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde WO opleiding;
  • Minimaal 8 relevante jaar werkervaring in finance, vastgoed of hotellerie;
  • Ervaring en affiniteit met corporate finance, complexe transacties en contracten;
  • Je bent enthousiast, kritisch, een netwerker en hebt een groot doorzettingsvermogen;
  • Je bent schriftelijk en verbaal sterk in zowel Nederlands als Engels (minimaal niveau C1).

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Associate Director die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Mark Bonar via 06 82 48 05 92 of via [email protected].

Aanvullende informatie

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen.

Privacybeleid