Team Assistant

  • Utopialaan 24, 5232 CE 's-Hertogenbosch, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons kantoor in Den Bosch waar een hardwerkende maar informele en prettige sfeer hangt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen.

Functieomschrijving

Heb jij een proactieve houding, heb je lef en blink je uit in regelen en organiseren? Heb je affiniteit met vastgoed? Dan is de functie van Team Assistant bij Asset Services iets voor jou!

Wat ga je doen? 
Als Team Assistant op de afdeling Asset Services heb je een spilfunctie binnen het projectteam waarbij je zorgt voor een optimale ondersteuning van de accountmanagers, technisch managers en overige leden van het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de planning van de jaar- en beleidsplannen. Je behandelt en coördineert alle huurder gerelateerde zaken in samenwerking met de accountmanager. Daarnaast stel je concept huurcontracten op, verzamel je bijbehorende stukken en bewaak je interne en externe administratieve afhandelingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor huurders en relaties; je zorgt voor de interne communicatie naar de betrokkenen binnen de verschillende projectteams. 

Wat vragen we van jou?
• Een afgeronde secretariële, facilitaire of commerciële opleiding;
• Minimaal HBO werk- en denkniveau;
• Affiniteit met vastgoed;
• Het vermogen om projectmatig te kunnen werken;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Enthousiast?
Ben jij de Team Assistant die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Mark Bonar via [email protected] of 06 82 48 05 92.

Aanvullende informatie

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen

Privacybeleid