Senior Consultant - Facility Management

  • Blaak 34, 3011 TA Rotterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Je kan vanuit alle kantoren werken, maar je standplaats is ons nieuwe kantoor in Rotterdam. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen.

Functieomschrijving

Ben jij een ondernemende en commerciële adviseur die scherp vakinhoudelijke ontwikkelingen in de gaten houdt? Wil jij graag samen met je collega’s bouwen aan de dienstverlening van Facility Management Consultancy in Nederland en Europa? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je klaar staan! 

Wat ga je doen?
Facility Management Consultancy (FMC) legt de focus op eindgebruikers en eigenaren van vastgoed en richt zich op een groot gebied van de facilitaire dienstverlening. Als Senior Consultant adviseer je (internationale) opdrachtgevers over tactische en strategische facilitaire huisvestings-, organisatie- en aanbestedingsvraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten van A tot Z. Je helpt organisaties bij het ontwikkelen van hun facilitaire strategie en het daaruit volgende veranderproces. Je begeleidt aanbestedingstrajecten, ontwikkelt facilitaire concepten en onderzoekt facilitaire performance (KPI's, benchmark, klanttevredenheid en duurzaamheid).

Jij bouwt actief mee aan de dienstverlening en relaties met klanten. Omdat je altijd nieuwsgierig bent naar de laatste trends en ontwikkelingen binnen het werkveld speel je in op de continue veranderingen en kansen. Je zorgt dat je zichtbaar bent en blijft in de markt door middel van innovatie en het onderhouden van een netwerk. Mede door jouw commerciële mindset signaleer je en volg je kansen op voor het team. Jouw thuisbasis is ons kantoor in Rotterdam maar voor projecten ben je veel onderweg en ga je langs bij klanten door heel Nederland.

Het team
Occupier Services voorziet organisaties van adviezen over huisvestingsvraagstukken. Onderling wordt er nauw samengewerkt tussen de teams en opdrachten zijn vaak integraal. Hierdoor kunnen we de klant op ieder moment van een project adviseren vanuit de juiste expertise. Binnen Occupier Services werken we en denken we dan ook over afdelingsgrenzen heen, dit geldt zowel voor Nederland als Europa. Ook met andere afdelingen binnen Colliers is er een nauwe samenwerking om opdrachtgevers te voorzien van het juiste advies.


Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld in de richting Facility Management, Hogere Hotelschool, Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen of Change Management;
  • Je hebt minimaal 5 jaar advieservaring;
  • Je bent commercieel en hebt kennis van trends en ontwikkelingen van de huisvestingsmarkt;
  • Je bent communicatief sterk zowel in Nederlands als Engels (minimaal niveau B2).

 

Enthousiast over de functie?
We nodigen je graag uit om te solliciteren met een korte motivatie en je CV. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Mark Bonar via [email protected] of 06 82 48 05 92.

Aanvullende informatie

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid