Project Coordinator, Investments

  • Toldbodgade 33, 1253 København, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) er en førende global rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi har kontorer i 67 lande og mere end 15.000 dedikerede medarbejdere, der samarbejder om at yde ekspertbistand til lejere, ejere og investorer i ejendomssektoren. I mere end 25 år har vores erfarne lederteam, hvoraf en stor del er medejere, leveret et akkumuleret investeringsafkast på knap 20% til Colliers’ aktionærer. Da vi har en årlig omsætning på 3,0 mia. dollar globalt (3,3 mia. dollar inkl. associerede selskaber) og administrerer ejendomme til en værdi af 40 mia. dollar, er vi i stand til at finde de bedste løsninger for hver enkelt ejendom samt skabe værdi for vores kunder og vores medarbejdere.

I Danmark er Colliers den absolut største og mest erfarne rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi er landsdækkende med godt 135 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Læs mere på corporate.colliers.com, Twitter @Colliers eller LinkedIn.

Jobbeskrivelse

Som vores nye projektkoordinator i investeringsafdelingen bliver du en vigtig del af vores koordinator-team, hvor du er med til at sikre høj kvalitet og processere salgssager/transaktioner i samarbejde med mæglerne. Investeringsafdelingen, som består af erhvervsmæglere og projektkoordinatorer, er en ny strategisk gruppering, hvis mål er at være helt tæt på investorerne og udelukkende fokusere på investeringsejendomsmarkedet. Investeringsteamet er en del af vores afdeling i København, og samarbejder tæt med alle øvrige afdelinger. Afdelingen er en vigtig del af vores strategi, og din rolle er essentiel for afdelingens succes.

Vi søger en selvstændig og struktureret projektkoordinator med erfaring med investeringsejendomme. Du kan bevare overblikket, koncentrationen og engagementet i en hverdag med opgaver, der blandt andet omfatter:

  • Sags- og dokumentstyring
  • Tæt dialog med teamet og med vores kunder
  • Udarbejdelse af præsentationer/prospekter, herunder grafisk opsætning i PowerPoint
  • Udarbejdelse af diverse beregninger og oversigter i Excel
  • Korrekturlæsning og kvalitetssikring
  • Udarbejdelse af købsaftaler og strukturering af datarum
  • Fakturering ved sagsafslutning

På daglig basis vil du indgå som en nøglespiller i vores afdeling i København. Du vil løbende blive involveret i udvikling og optimering af arbejdsprocesserne i afdelingen, ligesom du vil indgå i vores landsdækkende interne koordinatornetværk, hvor vi i travle perioder samarbejder på tværs af lokationer. Vi mødes både fysisk og online i koordinatornetværket for at sikre fælles, faglig udvikling.

Du vil få et job med stor personlig frihed, løn bestående af fast løn kombineret med teambaseret puljeordning samt pensions- og forsikringsordning.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har relevant erhvervserfaring fra ejendomsbranchen, f.eks. fra en stilling som Asset Manager, projekt-/sagskoordinator med fokus på investering, eller fra lignende stillinger.

Du er ansvarsbevidst og har en struktureret tilgang til dit arbejde. Du formår at organisere dig selv i en meget hektisk hverdag omgivet af yderst entreprenante mennesker. Du trives med at have mange bolde i luften og kan overholde sideløbende deadlines. Derudover kan du arbejde selvstændigt, omhyggeligt og detalje-orienteret med dine opgaver og projekter. Du er grundig, konstruktiv og respektfuld, når du giver feedback og yder sparring til dine kolleger, med det mål, at alle bliver klogere i processen.

Du har flair for tal og for grafisk opsætning. Du er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk og har bred erfaring i Word, PowerPoint og Excel. Du kan bevare overblikket, koncentrationen og engagementet i hverdagen. Du har lyst til at gøre en forskel, påvirke dit arbejdsmiljø positivt og brænder for at optimere arbejdsprocesser.

Du har gåpåmod og et godt og smittende humør. Derudover har du lyst og mod til at virke i et effektivt og udfordrende miljø, som har høje forventninger til dit arbejde og din arbejdsindsats. I løbet af hverdagen ved du, hvad der skal til for at opnå det bedste resultat og gøre en forskel for hele holdet.

Yderligere informationer

Kan du se dig selv som vores nye projektkoordinator, vil vi meget gerne høre fra dig. Upload din ansøgning med CV og øvrige relevante papirer hurtigst muligt og fortæl os, hvorfor du vil arbejde hos os, hvad der driver dig, og hvad du kan bidrage med, både fagligt og personligt. Der er tale om en fuldtidsstilling på vores kontor i København. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi holder løbende samtaler med egnede kandidater, så send din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karen Crone Nielsen på 51 31 60 07.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Læs mere på vores hjemmeside www.colliers.com.

Fortrolighedspolitik