Erhvervsmæglere til Colliers, Vejle

  • Dandyvej 3, 7100 Vejle, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Er du en proaktiv og erfaren erhvervsmægler med et stort drive og en solid forståelse for de afgørende mekanismer, eller drømmer du om at blive det? Stortrives du med kundekontakt og networking, og vil du være en del af en global virksomhed, der er markedsledende inden for rådgivning af erhvervs- og investeringsejendomme? Vi søger erhvervsmæglere med bopæl og/eller stærkt netværk i enten Esbjerg eller trekantområdet/Horsens.

Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) er en førende global rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi har kontorer i 67 lande og mere end 15.000 dedikerede medarbejdere, der samarbejder om at yde ekspertbistand til lejere, ejere og investorer i ejendomssektoren. I mere end 25 år har vores erfarne lederteam, hvoraf en stor del er medejere, leveret et akkumuleret investeringsafkast på knap 20% til Colliers’ aktionærer. Da vi har en årlig omsætning på 3,0 mia. dollar globalt (3,3 mia. dollar inkl. associerede selskaber) og administrerer ejendomme til en værdi af 40 mia. dollar, er vi i stand til at finde de bedste løsninger for hver enkelt ejendom samt skabe værdi for vores kunder og vores medarbejdere.

I Danmark er Colliers den absolut største og mest erfarne rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi er landsdækkende med godt 135 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Læs mere på corporate.colliers.com, Twitter @Colliers eller LinkedIn.

Jobbeskrivelse

Som erhvervsmægler hos Colliers får du en central rolle i at rådgive erhvervskunder inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Du får ansvar for dine egne erhvervskunder i enten Esbjerg eller trekantområdet/Horsens, hvor du har fokus på at forbedre eksisterende kontakter, skabe gode relationer til kunderne, udbygge dit netværk og proaktivt generere nye, spændende projekter. Det er på mange måder et alsidigt job, som du selv har indflydelse på udviklingen af, og du varetager processerne omkring dine kunder fra A-Z. Din dagligdag er varieret, men vil f.eks. indebære løbende kundekontakt og forhandling samt opsøgende dialog og netværk for at være på forkant med nye forretningsmuligheder. Herudover kommer du til at udarbejde salgsmateriale, kontrakter mm., og der er rig mulighed for at trække på virksomhedens specialistfunktioner, når det kommer til marketing og analyser til brug for udarbejdelse af det helt rigtige materiale til kunderne.

Som erhvervsmægler hos Colliers tilbydes du et spændende og udfordrende job med plads til nytænkning og en stor grad af selvstændighed og fleksibilitet. Du vil få rig mulighed for at benytte og udvikle dine faglige og personlige kompetencer og din innovative tankegang i en arbejdsdag, hvor ikke to dage er ens. Du bliver en del af en veletableret organisation med unikke karrieremuligheder og et stærkt brand, som varetager - og har adgang til - nogle af de mest attraktive opgaver, ejendomme og kunder i branchen. For den rette kandidat vil der med tiden være mulighed for at indgå i vores partner-program. Sagt med andre ord er dine muligheder for at arbejde med spændende kunder og sager samt opnå gode resultater som erhvervsmægler yderst optimale. Som medarbejder vil du opleve en behagelig kultur og en ledelse, der udviser tillid og frihed. Colliers gør en dyd ud af at investere i gode relationer for at skabe varig værdi internt og eksternt, ligesom vi altid søger at overgå forventningerne ved at være nyskabende og samarbejde om at opnå solide resultater.

Kvalifikationer

Dine kvalifikationer har du formentlig opnået via en stilling som ejendomsmægler, advokat, sælger eller andre relevante jobs, hvor du har vist dit værd gennem succesfulde resultater. Du har en relevant uddannelse, eksempelvis inden for økonomi, afsætning eller jura. Vigtigst er dit drive og din indstilling kombineret med din økonomiske forståelse samt din analytiske og målrettede tilgang til opgaverne. Som person er du en selvstarter, der agerer proaktivt og med stor selvstændighed, men det falder dig samtidig naturligt at samarbejde med dine kollegaer. Du har øje for forretningsmuligheder og kan tænke ud af boksen, og du er en dygtig netværker, der stortrives med at udbygge og pleje dit netværk, ligesom du forstår at benytte dig af det i dit arbejde.  Det anses som en væsentlig fordel, hvis du allerede har et relevant og velfungerende netværk i enten Esbjerg eller trekantområdet/Horsens.

Yderligere informationer

Kan du se dig selv som vores nye erhvervsmægler, vil vi meget gerne høre fra dig. Upload din ansøgning med CV og eventuelt relevante eksamenspapirer hurtigst muligt og fortæl os, hvorfor du vil arbejde hos os, hvad der driver dig, og hvad du kan bidrage med, både fagligt og personligt. Der er tale om en fuldtidsstilling på vores kontor i Vejle, hvor vi bor i et helt nyt kontorhus på Dandyvej. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi holder løbende samtaler med egnede kandidater, så send din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør, Partner René Neesgaard på telefon 61551818.

Lønnen fastsættes efter kvalifikationer med en fast løn kombineret med en omsætningsbestemt bonus, og du vil blive omfattet af vores pensionsordning og helbredsforsikring.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Læs mere på vores hjemmeside www.colliers.com

Fortrolighedspolitik