Erhvervsmæglere til investeringsmarkedet i København

  • Toldbodgade 33, 1253 København, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) er en førende global rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi har kontorer i 67 lande og mere end 15.000 dedikerede medarbejdere, der samarbejder om at yde ekspertbistand til lejere, ejere og investorer i ejendomssektoren. I mere end 25 år har vores erfarne lederteam, hvoraf en stor del er medejere, leveret et akkumuleret investeringsafkast på knap 20% til Colliers’ aktionærer. Da vi har en årlig omsætning på 3,0 mia. dollar globalt (3,3 mia. dollar inkl. associerede selskaber) og administrerer ejendomme til en værdi af 40 mia. dollar, er vi i stand til at finde de bedste løsninger for hver enkelt ejendom samt skabe værdi for vores kunder og vores medarbejdere.

I Danmark er Colliers den absolut største og mest erfarne rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi er landsdækkende med godt 135 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Læs mere på corporate.colliers.com, Twitter @Colliers eller LinkedIn.

Jobbeskrivelse

Vi søger de skarpeste erhvervsmæglere til at rådgive erhvervskunder inden for investeringsejendomme i tæt samarbejde med vores markedsledende investeringsteam.

Du får ansvar for at fastholde og udbygge vores eksisterende kundekontakter gennem professionel rådgivning og godt købmandskab. Du formår at skabe gode relationer til kunderne, har kompetencer til at udbygge dit netværk gennem kundemøder og –aktiviteter og formår proaktivt at generere nye, spændende sager og projekter.

Colliers’ investeringsteam i København, som består af erhvervsmæglere og sagskoordinatorer, er en ny strategisk gruppering, hvis fokus er at være helt tæt på investorerne og udelukkende fokusere på investeringsejendomsmarkedet.

Investeringsteamet er en del af vores afdeling i København, og samarbejder tæt med de øvrige afdelinger i København og i resten af landet.

Vores kultur er en vinderkultur, hvor det forventes, at alle i teamet bidrager til det gode fællesskab. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi skal alle bidrage til det sociale fællesskab. Vi overgår vores kunders og kollegaers forventninger. Vi arbejder proaktivt på et meget højt fagligt niveau. Vi er de bedste, men er ydmyge, og tager intet for givet. Vilje, ærlighed, intrigeret, arbejdsomhed og rummelighed er nøgleord.

Vi tilbyder dig et alsidigt og spændende job, hvor du forventes at tage del i udviklingen af teamet. Du varetager - ofte i samarbejde med dygtige mæglerkollegaer fra vores fem kontorer og vores sagskoordinatorer - sagsprocesserne omkring dine kunder fra A-Z. Din dagligdag er varieret og vil indebære løbende kundekontakt og forhandling samt opsøgende dialog og udbygning af netværk for at være på forkant med nye forretningsmuligheder.

Du bliver en del af en veletableret organisation med unikke karrieremuligheder og et stærkt brand, som varetager - og har adgang til - nogle af de mest attraktive opgaver, ejendomme og kunder i branchen. For den rette kandidat vil dine muligheder for at arbejde med spændende kunder og sager samt opnå gode resultater som erhvervsmægler være yderst optimale, ligesom der med tiden vil være mulighed for at indgå i vores partner-program.

Du vil få et job med stor personlig frihed, god mulighed for personlig branding og et højt indtjeningspotentiale, bestående af fast løn kombineret med teambaseret omsætningsbestemt bonus samt pensions- og forsikringsordning.

Som erhvervsmægler hos Colliers tilbydes du et spændende og udfordrende job med plads til nytænkning og en stor grad af selvstændighed og fleksibilitet. Du vil få rig mulighed for at benytte og udvikle dine faglige og personlige kompetencer og din innovative tankegang i en arbejdsdag, hvor ikke to dage er ens.

Som medarbejder vil du opleve en behagelig kultur og en ledelse, der udviser tillid. Colliers gør en dyd ud af at investere i gode relationer for at skabe varig værdi internt og eksternt, ligesom vi altid søger at overgå forventningerne ved at være nyskabende og samarbejde om at opnå solide resultater.

Kvalifikationer

Du er uddannet ejendomsmægler, ansat i den finansielle sektor med en økonomisk uddannelse, f.eks. HA, HD, Cand.merc., eller har en anden baggrund inden for økonomi/salg eller fast ejendom.

Du kan genkende dig selv i den kultur, som er beskrevet ovenfor. Du har den viden og det netværk, der skal til for at gøre en forskel og skabe succes, og er i besiddelse af et godt købmandskab. Du er resultatorienteret og kompromisløs, når det gælder kvaliteten i arbejdet. Du er en dygtig netværker, der stortrives med at udbygge, pleje og udnytte dit netværk. Har du et stærkt netværk i Storkøbenhavn, anses det som en væsentlig fordel.

Du er en selvstarter, der agerer proaktivt og med stor selvstændighed, men det falder dig samtidig naturligt at samarbejde med dine kollegaer. Du har øje for forretningsmuligheder, kan tænke ud af boksen og har altid kunden i fokus.

Du besidder de egenskaber, der gør dig i stand til at bevare overblikket og har en ubestridelig vedholdenhed. Vigtigst er dit drive og din indstilling kombineret med din økonomiske forståelse samt din analytiske og målrettede tilgang til opgaverne.

Yderligere informationer

Kan du se dig selv som vores nye erhvervsmægler, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi holder løbende samtaler med egnede kandidater, så upload din ansøgning med CV og øvrige relevante papirer hurtigst muligt og fortæl os, hvorfor du vil arbejde hos os, hvad der driver dig, og hvad du kan bidrage med, både fagligt og personligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør og partner Peter Lassen på 20 45 30 53.

Tiltrædelse snarest muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

Læs mere på vores hjemmeside www.colliers.com.

Fortrolighedspolitik