Workplace Consultant (tijdelijk/zzp)

  • Blaak 34, 3011 TA Rotterdam, Nederland
  • Contract

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar enthousiaste adviseurs die zich gaan bezighouden met vraagstukken over hybride werken en huisvesting. Lijkt het jou een uitdaging om dit projectmatig op te pakken en daarmee bij verschillende opdrachtgevers een kijkje in de keuken te nemen? Dan is deze functie iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als adviseur geef je strategisch advies aan organisaties over hybride werken en huisvesting. Veel van deze organisaties worstelen met het vraagstuk hybride werken; ze zoeken een balans tussen thuis- en op kantoor werken, die het werkgeluk van de medewerkers optimaliseert en de bedrijfsprocessen faciliteert. Dit verschilt sterk per organisatie en vraagt daarom sterke analytische vaardigheden.

In deze rol breng je samen met de opdrachtgever in kaart hoe de huidige balans tussen thuis en kantoor er nu uit ziet. Hierbij stel je verschillende scenario’s op, waarin je de opdrachtgever begeleid naar het best passende scenario. Deze hybride scenario’s vertaal je door naar ruimtelijke en financiële implicaties voor het kantoor, waarbij je advies geeft over mogelijke aanpassingen in het kantoor. Uiteindelijk begeleid je de opdrachtgever ook in de uitvoering van de verandering.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van Facility Management, Vastgoed, Hospitality of Bedrijfskunde;
  • Minimaal 3 jaar ervaring binnen het werkveld van huisvesting en werkconcepten (bijvoorbeeld Het Nieuwe Werken);
  • Sterke analytische en communicatieve skills;
  • Je bent tussen de 28 en 40 uur per week beschikbaar;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (minimaal niveau C1).
     

Enthousiast over de functie?
Ben jij de Adviseur die wij zoeken voor onze opdrachtgevers? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Erik van Bommel via [email protected] of 06 30 14 50 58.
 

Aanvullende informatie

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen

Privacybeleid