Werkstudent - Design & Build

  • Blaak 34, 3011 TA Rotterdam, Nederland
  • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan. 

Je werkt vanuit ons gezellige kantoor in Rotterdam. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen. 

Functieomschrijving

Ben jij flexibel, voel je je thuis in een dynamische omgeving en wil je graag (relevante) werkervaring op doen naast jouw studie aan de TU Delft? Dan past deze vacature als Werkstudent Design & Build bij Colliers bij jou! 
 
Wat ga je doen? 
Als werkstudent kom je terecht bij de afdeling Design & Build in Rotterdam. Samen met een groep werkstudenten zal je hier verantwoordelijk zijn voor het maken van test-fits. Dit zijn 2D indelingsplattegronden, waarmee Colliers huurders vroegtijdig inzage geeft in hoe toekomstige kantoorruimtes kunnen worden gebruikt. Doel van deze test-fits is om de organisaties waar we mee samenwerken een meer inhoudelijk advies te geven. Deze uitdaging geeft jou een kijkje in de organisatie en de mogelijkheid om meer te leren over (het opzetten van) werkplekconcepten. Samen met jouw manager deel jij per maand jouw uren in, wat kan betekenen dat je soms 6 of 12 uur per week werkt en de andere week 24 uur. Hierbij werk je zowel vanuit huis als vanaf kantoor, in een nader af te spreken balans.  

 
Wat vragen wij van jou? 

  • Je bent bezig met jouw Master aan de TU Delft, richting Architecture, Urbanism and Building Sciences is een pré; 
  • Je hebt ruime ervaring met AutoCAD; 
  • Je bent enthousiast, leergierig en flexibel; 
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en communiceert makkelijk; 
  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. 

Enthousiast over de functie? 
Ben jij de Werkstudent die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Roos Poorte via [email protected] of 06 81 48 05 92.  

Aanvullende informatie

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen

Privacybeleid