Intern Hotels and Alternative Real Estate

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Stagiair

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Je werkt vanuit ons iconische hoofdkantoor The Garage in Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt.

Functieomschrijving

Ben jij leergierig, gedreven en heb je een passie voor vastgoed? Krijg je energie van het samenwerken met collega’s, het creëren van producten voor de klant en het werken onder druk van deadlines? Beschik jij daarnaast over analytische en sociale vaardigheden, ben je creatief in het bedenken van oplossingen en heb je een hart voor hotels en hospitality? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als stagiair kijk en werk je mee met het Hotel team. Dit betekent dat je meekijkt bij het uitvoeren van marktonderzoeken, haalbaarheidsstudies, waarderingen, presentaties en financiële analyses op basis van hotelvastgoed. Daarnaast draag je bij aan interne projecten zoals het verzamelen en structureren van investeerderslijsten, het uitvoeren van marktonderzoeken en meehelpen met het bijwerken en door ontwikkelen van de hotel brandmap. Ook werk je mee aan het schrijven van marktrapporten voor klanten. Klanten van het team bestaan uit projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren, hoteloperators, internationale investeerders en banken. Hiernaast help je ook mee met het samenstellen van financiële prognoses, het verzamelen en managen van digitale datarooms en het uitwerken van prestaties. Geen dag is dus hetzelfde!

Wat bieden wij jou?
Als stagiair draai je volledig mee met alle onderdelen in het team, er is dan ook veel ruimte voor initiatief. Wij bieden jou een stageplaats waar het draait om jouw ontwikkeling. Je komt terecht in een team waar ondernemerschap en ontwikkeling centraal staan. Als stagiair word je op een actieve manier begeleid en ontwikkel je je zowel op professioneel als persoonlijk niveau.  

Wat vragen we van jou? 

  • Je bent bezig met een Hotelschool opleiding of WO Finance opleiding;
  • Je hebt affiniteit met Hospitality;
  • Je bent ondernemend, commercieel vaardig, en proactief;
  • Je hebt kan goed met Excel werken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Enthousiast?
Ben jij de Intern die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Roos Poorte via [email protected] of +31 6 82 48 05 92. 

Aanvullende informatie

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid