Intern Real Estate Advisory

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Stagiair

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons iconische hoofdkantoor The Garage in Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt.

Functieomschrijving

Zit je vol ambitie en wil jij weten hoe de werkzaamheden van een Real Estate Advisor zijn? Benut jij graag kansen en neem je initiatief? Pak dan deze kans en solliciteer naar deze meeloopstage als Intern Real Estate Advisor!
 

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) kom je meekijken en werken in een dynamisch team waar je veel van kunt leren. Als Intern Real Estate Advisor kijk je met jouw collega’s mee naar de verhuur of verkoop van commercieel vastgoed in de regio Amsterdam, waar geen dag hetzelfde is. Door bij dit team een kijkje in de keuken te nemen zal je ervaren hoe adviezen worden opgemaakt voor de eigenaar, hoe kopers en huurders worden benaderd, hoe bezichtigingen worden georganiseerd en hoe het proces van onderhandeling tot contractmanagement loopt. Je wordt hierbij begeleid door de Real Estate Advisors van het team.
 

Wat vragen we van jou?

  • Je bent bezig met de tweede fase van je HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Vastgoed & Makelaardij;
  • Je bent eager om te leren;
  • Je bent enthousiast, ondernemend, commercieel vaardig en hebt een groot doorzettingsvermogen;
  • Je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
     

Enthousiast?
Ben jij de Intern die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Roos Poorte via [email protected] of 06 82 48 05 92.

Aanvullende informatie

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen

Privacybeleid