Technisch Manager

  • Utopialaan 24, 5232 CE 's-Hertogenbosch, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerd vastgoedadvies kantoor die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is, de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Je zult werkzaam zijn vanuit ons gezellige en open kantoor in Den Bosch. Ook is het mogelijk om vanuit huis te werken. Colliers is goed ingespeeld op werksituaties tijdens covid-19. 

Functieomschrijving

Ben jij een commerciële professional met affiniteit of ervaring op het gebied van technisch management? Zorg jij voor de juiste oplossingen en een maximale service voor onze opdrachtgevers? En ben je ondernemend en kom je graag met ideeën om processen te verbeteren? Solliciteer dan nu op de vacature Technisch Manager.


Wat ga je doen? 
Als Technisch Manager kom je te werken op de dynamische afdeling Asset Services. Jij bent  verantwoordelijk voor het technisch en facilitaire management van de vastgoedobjecten in jouw vastgoedportefeuille. Het betreft een veelzijdige functie waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor zowel de huurders als de eigenaren over alle pand gerelateerde zaken. Jouw opdrachtgevers zijn de eigenaren van het vastgoed. Met hen stel je meerjarige budgetten op voor investeringen, facilitaire diensten en planmatig en correctief onderhoud. Daarnaast onderhoud je contact met service providers zoals installateurs, aannemers en facilitaire dienstverleners. Hierbij is het van belang om het overzicht in afspraken en financiën te bewaken en (vooruit) te denken vanuit de behoefte van de klant, met als uiteindelijk doel een hoge huurderstevredenheid.

Deze rol past goed bij je wanneer je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Daarvoor krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid terug. Naast dat je wordt ondersteund om te groeien in de vastgoedmarkt, zijn er bij Colliers ook mogelijkheden om je op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Zo bieden we verschillende trainings- en opleidingsprogramma’s aan en krijg je de ruimte om intern je bijdrage leveren aan de strategische doelstellingen van de organisatie.


Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde HBO opleiding de richting van vastgoed, (werktuig) bouwkunde of (technische) bedrijfskunde;
  • Kennis van bouwkunde, technische installaties, civiele techniek en beveiliging en expliciete kennis van gebouwbeheer systeem en klimaatinstallaties;
  • Affiniteit met duurzaamheid en financiën;
  • Een commerciële en servicegerichte instelling;
  • Ervaring met systemen zoals Office en het is een pré als je kennis van REMS hebt;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (minimaal B2 niveau).

Enthousiast over de functie?
Ben jij de Technisch Manager die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Roos Poorte via [email protected] of 06 82 48 05 92.

 

Aanvullende informatie

Divers en inclusief
Colliers streeft naar een inclusieve cultuur waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Iedereen is welkom en we willen graag dat iedereen zich ook welkom voelt. Of het nu gaat om geslacht, leeftijd, geaardheid of achtergrond, we zoeken naar talenten die iets extra’s meebrengen naar ons bedrijf. Eén van onze kernwaarden is doen wat goed is. Wij geloven dat wij de juiste dingen moeten doen voor mens, maatschappij en klant en dat we dat beter kunnen met diversiteit op de werkvloer. Daarom zullen we altijd verschillende inzichten en meningen aanmoedigen.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen.

Privacybeleid