Intern Occupier Services

  • Blaak 34, 3011 TA Rotterdam, Nederland
  • Stagiair

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Je werkt vanuit ons gezellige kantoor in Rotterdam. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen.

Functieomschrijving

Wil jij ervaren hoe strategische vastgoed adviezen worden opgesteld? En wil je beginnen met jouw kennis op te bouwen in een expertomgeving, zodat je de fijne kneepjes van het vak kan leren? Krijg jij daarnaast energie van het samenwerken met collega’s en ben je op zoek naar een afstudeerstage? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De stage
Occupier Services voorziet organisaties van advies over huisvestingsvraagstukken. Onder Occupier Services vallen de afdelingen Tenant Advisory, Consultancy (Strategie, Workplace, en Facility Management) en Design & Build. Binnen deze stage zal jij je met name bevinden binnen de afdelingen Workplace Consultancy en Strategic Consultancy in Rotterdam. Onderling wordt er nauw samengewerkt tussen de teams dus zal je ook te maken krijgen met de andere afdelingen. Hierdoor zal je brede kennis en praktijkervaring opdoen tijdens je stage.


Wat ga je doen?
Allereerst zal jouw afstudeerstage voorop staan, daarnaast kom je praktijkervaring opdoen. Tijdens het praktijkgedeelte van de stage zal jij je bezig houden met het ondersteunen van de lopende projecten. Hierbij kan je denken aan het opstellen van een strategisch huisvestingsplan, een werkplekconcept of een facilitaire Quick Scan. Je bent echt onderdeel van het team en zal dus ook deelnemen aan interne vergaderingen. Er wordt hard gewerkt maar de werksfeer is enthousiast en gezellig. Hierdoor is een stageperiode bij Colliers zowel leuk als leerzaam.

Naast deze praktijkervaring kan jij werken aan het succesvol afronden van jouw afstudeeronderzoek. Zoals aangegeven staan jouw onderzoek en afstuderen voorop en dat je werkervaring bij ons opdoet is mooi meegenomen. Samen met jouw begeleider kijk je naar je interesses en wordt jouw onderzoek daarop afgestemd. Buiten Occupier Services kun je ook gebruik maken van alle expertise die aanwezig is binnen Colliers. Verder hangt er een ondernemende en enthousiaste werksfeer, waarin we graag de mogelijkheid bieden om nieuwsgierig te zijn en eigenaarschap te tonen. Hierdoor is een stageperiode bij Colliers zowel leuk als leerzaam.


Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bezig met je laatste jaar van je HBO/WO opleiding bijvoorbeeld in de richting van Real Estate Management, Vastgoed & Makelaardij, Bouwkunde of Commerciële Economie;
  • Je hebt affiniteit met commercieel vastgoed;
  • Je bent analytisch maar hebt ook creatieve skills;
  • Je bent enthousiast, ondernemend en commercieel vaardig;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Enthousiast?
Ben jij de Intern Occupier Services die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Roos Poorte via [email protected] of 06 81 48 05 92.

Aanvullende informatie

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen.

Privacybeleid