Project Controller

 • Blaak 34, 3011 TA Rotterdam, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 320 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap, klantgerichtheid en fun. Wil jij je steeds verder  ontwikkelen? Wij bieden uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s en uiteraard passende arbeidsvoorwaarden.

Functieomschrijving

Heb jij een talent waarmee je financieel overzicht kan houden in een dynamische omgeving waarin hard gewerkt wordt? Breng je overzicht, structuur en kan je ook op commercieel niveau meepraten? Heb je de “ik-kan”-mentaliteit, durf je te ondernemen, ben je altijd op zoek naar verbeteringen en heb je ook nog eens een energieke persoonlijkheid? Dan is deze functie als Project Controller misschien wel wat voor jou!

Wat ga je doen?
De Project Controller heeft een financiële helikopterview over de afdelingen Occupier Services en Design & Development. Je werkt met ambitieuze en enthousiaste professionals die uitdagende projecten aangaan. Jij neemt het voortouw om deze administratieve en financiële processen voor hen zo makkelijk mogelijk te maken en hier op toe te zien. Dus als je van procesverbetering houdt, dan is dit de juiste functie. Je monitort de projecten van A tot Z en door jouw kritische maar meedenkende houding zorg je voor een up to date projectadministratie. Je bent betrokken bij het offerte proces. En je bent op de hoogte van de voortgang van de projecten. Zo zorg je dat er tijdig en juist gefactureerd wordt. Je stelt risicoanalyses op en signaleert tijdig wanneer financiële processen uit balans raken. Je bent een stevige gesprekspartner en kan tegengas geven op momenten wanneer dit nodig is. Je zorgt voor duidelijke rapportages naar de board en ondersteunt bij het maken van periodieke financiële verslagen. 

Wat vragen we van jou?

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting bedrijfseconomie
 • Je kent alle ins en outs op het gebied van financiën
 • Je bent bekend met een projectadministratie
 • Je hebt enkele jaren werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol
 • Excel heeft geen geheimen voor jou en het is een pré als je ervaring hebt met Exact
 • Je hebt een sterk analytische kritisch en planmatig vermogen
 • Je bent klant-, proces- en resultaatgericht
 • Samenwerking en collegialiteit draag je hoog in het vaandel
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must

Enthousiast over deze functie?

Ben jij de Project Controller die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel (06 13 55 21 31).

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid