Kommunikationspraktikant til Danmarks største erhvervs-ejendomsmægler

 • Toldbodgade 33, 1253 København, Danmark
 • Kontrakt

Firmabeskrivelse

Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) er en førende global rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi har kontorer i 67 lande og mere end 15.000 dedikerede medarbejdere, der samarbejder om at yde ekspertbistand til lejere, ejere og investorer i ejendomssektoren. I mere end 25 år har vores erfarne lederteam, hvoraf en stor del er medejere, leveret et akkumuleret investeringsafkast på knap 20% til Colliers’ aktionærer. Da vi har en årlig omsætning på 3,0 mia. dollar globalt (3,3 mia. dollar inkl. associerede selskaber) og administrerer ejendomme til en værdi af 40 mia. dollar, er vi i stand til at finde de bedste løsninger for hver enkelt ejendom samt skabe værdi for vores kunder og vores medarbejdere.

I Danmark er Colliers den absolut største og mest erfarne rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi er landsdækkende med godt 135 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Læs mere på corporate.colliers.com, Twitter @Colliers eller LinkedIn.

Jobbeskrivelse

Er du ambitiøs, har et godt overblik og interesserer du dig for effektiv kommunikation? Synes du, det kunne være spændende at arbejde med digital, direkte kommunikation, web, SoMe, SEO, presse og content produktion? Så er du måske vores nye kommunikationspraktikant, der skal hjælpe med at vedligeholde og udvikle vores brand og position som Danmarks førende erhvervsmægler.

I stillingen som kommunikationspraktikant vil du indgå i et ambitiøst og velfungerende in-house marketing- og kommunikationsteam, der dækker de fleste kompetenceområder inden for begge discipliner. I det daglige vil du sparre med det øvrige team, herunder især kommunikationschefen, som du vil referere til.  

Under dit praktikophold vil du få mulighed for at prøve kræfter med de medier og kommunikationskanaler, som en moderne virksomhed benytter. Du vil indgå i redaktionelle teams og stifte bekendtskab med de processer, der indgår i contentproduktion og -distribution samt effektmåling. Derudover vil du få indblik i, hvordan man med indsigt i data og effektmåling kan booste sin kommunikations-effektivitet.

Du er serviceminded, sproglig stærk, har en skarp pen og er god til at sætte dig ind i nye systemer. Derudover er det naturligt, at du tænker modtageren ind i al kommunikation, du producerer. Du er nysgerrig efter at lære og er ikke bleg for at stille spørgsmål.

I samarbejde med kommunikationschefen består opgaverne bliver blandt andet i:

 • Publicere nyheder og andre posts på Colliers’ sociale kanaler (LinkedIn, Facebook, Instagram)
 • Hjemmesideredigering
 • Publicere nyheder på colliers.dk
 • Forfatte nyheder til Colliers’ interne nyhedssite
 • Opsætte nyhedsbreve
 • Assistere i forbindelse med kampagner for forskellige forretningsområder
 • Assistere i forbindelse med events og produktion af content
 • Billedredigering

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du studerer på en uddannelse, der har kommunikation, formidling eller sprog i fokus. Det kan være, at virksomhedsforståelse, økonomi eller it også er en del af dine interesserer eller dit studie.

Dine kompetencer:

 • Du er god til at formulere dig klart på skrift
 • Du kan deltage i tekstforfatning og koordinering af oversættelser
 • Du har et godt office-kendskab (Excel, Word, PowerPoint)
 • Du taler og skriver dansk og engelsk
 • Du er vant til at sætte dig ind i nye systemer
 • Du er ambitiøs og vil gerne lære nye ting
 • Du er ansvarlig, struktureret og målorienteret
 • Du er serviceminded, positiv og imødekommende

Yderligere informationer

Colliers i Danmark er under transformation, så forandringer er en del af hverdagen. Vores marked er tillige under forandring, ligesom kommunikationsfeltet. Derfor skal du synes, at forandringer er spændende. Teamet, der er lokaliseret med fire medarbejdere i København og tre i Aarhus, har det overordnede ansvar for virksomhedens branding, image og identitet – eksternt som internt - og vi kommunikerer via mange kanaler, hvoraf langt de fleste er online.

Vi er et professionelt men også humørfyldt team, der samarbejder uformelt både i og uden for afdelingen. Hvis du synes, stillingen lyder som noget for dig, så upload din ansøgning med CV og øvrige relevante papirer hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. 

I din ansøgning må du gerne skrive, hvis du tidligere har arbejdet med kommunikation, f.eks. via studenterjobs, på dit studie, frivilligt arbejde, foreninger osv. Det vigtigste er, at du er ambitiøs, omstillingsparat og klar til at omsætte ny viden til klar kommunikation.

Stillingen er et fuldtidsforløb på minimum fire måneder i København med mulighed for ansættelse som studentermedhjælper efterfølgende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Kommunikationschef, Jakob Schmidt, mobil 61 70 11 36.

Tiltrædelse snarest muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Læs mere på vores hjemmeside www.colliers.com.

Fortrolighedspolitik