Senior Valuer - Advisory Specials

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons iconische hoofdkantoor The Garage in Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt.

Functieomschrijving

Weet jij ontwikkel- en transformatielocaties en specifiek vastgoed op de juiste waarde te schatten? Houd jij nauwlettend de dynamische ontwikkelingen in de markt in de gaten en weet je te omschrijven wat voor impact dit heeft op bijvoorbeeld de waardes van winkelcentra en ander bijzonder vastgoed? Maakt het verbinden van data met marktontwikkelingen jou enthousiast? Solliciteer dan nu op de vacature van Valuer in het Valuations & Advisory team!

Wat ga je doen?
In dit gespecialiseerde taxatieteam waardeer en adviseer je opdrachtgevers over de waarde van niet alledaags vastgoed en complexe vraagstukken. Denk hierbij aan scheepswerven, productielocaties, science vastgoed, koel- en vrieshuizen en ontwikkelingen. Onze opdrachtgevers kloppen bij jou aan voor waarderingsvraagstukken, die je met adviezen of rapportages toelicht. Zo denk je bijvoorbeeld na over de waardevermeerdering en verbetering voor de portefeuilles van de opdrachtgevers. Door goed te luisteren en het gesprek aan te gaan met de betrokken partijen, voorzie jij onze klanten van een toekomstbestendig advies.

Omdat je met veel verschillende partijen te maken hebt, zoals eigenaar/gebruikers, huurders, banken, beleggers en ontwikkelaars, is het belangrijk dat je brede interesse hebt in de maatschappij. Door de marktontwikkelingen te blijven volgen, netwerkevenementen bij te wonen en te sparren met collega’s blijf je continu op de hoogte van de ins en outs van de vastgoedmarkt. Je krijgt de kans om de markt te vertegenwoordigen als expert binnen en buiten Colliers, en te werken aan nationale en internationale projecten. Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf in het vakgebied te blijven ontwikkelen. De vrijheid en verantwoordelijkheid die deze rol met zich meebrengt, zorgt voor een continue ontwikkeling op persoonlijk en inhoudelijk vlak.

Wat vragen wij van jou?

·         Minimaal een afgeronde HBO studie;

·         Ingeschreven bij het NRVT (kamer Bedrijfsmatig Vastgoed) is een must;

·         Aantekening Grootzakelijk is een pré;

·         Bewezen trackrecord op het gebied van speciale taxaties;

·         Opleiding bouwdeskundige of bereidheid deze te volgen is een pré;

·         Je toont initiatieven en hebt een scherpe analytische blik;

·         MS Office Excel kent geen geheimen voor jou;

·         Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in Nederlands en Engels

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Valuer die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Roos Poorte (06 82 48 05 92).

Aanvullende informatie

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
Wij hebben ons eigen talent team waarmee we de juiste mensen voor Colliers weten aan te trekken. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een vaste partij waarmee we samenwerken. We vragen je daarom ook vriendelijk om ons niet te benaderen.

Privacybeleid