Ambitiøs og talstærk studentermedhjælper til Vurdering & Rådgivning, København

  • Toldbodgade 33, 1253 København, Danmark
  • Deltid

Firmabeskrivelse

Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) er en førende global rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi har kontorer i 67 lande og mere end 15.000 dedikerede medarbejdere, der samarbejder om at yde ekspertbistand til lejere, ejere og investorer i ejendomssektoren. I mere end 25 år har vores erfarne lederteam, hvoraf en stor del er medejere, leveret et akkumuleret investeringsafkast på knap 20% til Colliers’ aktionærer. Da vi har en årlig omsætning på 3,0 mia. dollar globalt (3,3 mia. dollar inkl. associerede selskaber) og administrerer ejendomme til en værdi af 40 mia. dollar, er vi i stand til at finde de bedste løsninger for hver enkelt ejendom samt skabe værdi for vores kunder og vores medarbejdere.

I Danmark er Colliers den absolut største og mest erfarne rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi er landsdækkende med godt 135 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Læs mere på corporate.colliers.com, Twitter @Colliers eller LinkedIn.

Jobbeskrivelse

Du vil indgå i vores vurderings- og rådgivningsteam, som i dag består af 30 medarbejdere på tværs af landet, hvoraf lidt over 20 er stationeret i København. Afdelingens hovedfokus er vurdering, finansiel og kommerciel ejendomsrådgivning, konsulentbistand til offentlige instanser og større ejendomstransaktioner.

Hos os vil du opleve en stejl læringskurve med både personlig og faglig udvikling, der ikke kun vil give dig ekspertviden på ejendomsområdet, men også en fremragende grunduddannelse inden for sektoren.

Primære arbejdsopgaver

  • Udarbejdelse af kommercielle og strategiske analyser af erhvervsejendomsmarkedet
  • Modellering, opdatering og vedligeholdelse af værdiansættelsesmodeller
  • Indgå i transaktionsprocesser med ansvar for datahåndtering, datarum mm.
  • Producere præsentationer til salgsoplæg, markedsanalyser o.l.
  • Primær ansvarlig for opdatering og håndtering af databaser, der anvendes på tværs af organisationen
  • Diverse ejendomsrelaterede ad hoc-opgaver.

Colliers’ vurderings- og rådgivningsteam er en integreret del af vores Capital Markets-forretning, og du vil derfor også bistå i transaktionsprocesser med fokus på udarbejdelse af kommercielle analyser, strukturering af data samt opdatering og vedligeholdelse af datarum.

Arbejdstiderne aftales individuelt, men du skal regne med at stå til rådighed ca. 15-20 timer om ugen inden for normal kontortid (mandag til fredag) og lejlighedsvis om aftenen. Der vil naturligvis være mulighed for at aftale kortere arbejdstid i eksamensperioder.

Colliers er kendt i markedet for et meget højt kompetenceniveau, høj integritet, kvalificerede og dedikerede medarbejdere samt en seriøs og imødekommende kundeservice. Dine kommende kolleger har solid praktisk erfaring, en skarp analytisk sans og et indgående markedskendskab – og lærer gerne fra sig. Vi har en flad struktur med ansvar på alle anciennitetsniveauer, og vi udfordrer lige så gerne hinanden fagligt som med et spil bordfodbold.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du står overfor enten at påbegynde din kandidatuddannelse på eksempelvis cand.oecon., cand.merc. eller cand.polit. med finansiel toning eller det sidste år af din bachelor og forventer at fortsætte på en af de finansielle kandidatretninger.

Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med finansierings- og investeringsteori og statistik, og at du har en god makroøkonomisk forståelse og ikke mindst merkantil tankegang.

Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale, og dine skriftlige formidlingsevner er helt i top. Du er superbruger i Excel og Word, og har du også en forståelse for de finansielle tal, der knytter sig til erhvervsejendomme, er det en fordel.

Virksomhedskulturen er ung og dynamisk og præget af travlhed, og du kan derfor forvente at blive kastet direkte ud i opgaverne. Derfor er det vigtigt, at du har et højt energiniveau og kan arbejde selvstændigt. Da vi hele tiden arbejder i tæt dialog internt og med vores kunder er det desuden vigtigt, at du er udadvendt og god til at skabe relationer.

Vi stiller store krav til arbejdsindsats og fleksibilitet, men vi udviser også en høj grad af frihed under ansvar. For de rette kandidater vil der være mulighed for ansættelse på fuld tid efter gennemført studie.

Yderligere informationer

Kan du se dig selv som vores nye studentermedhjælper, vil vi meget gerne høre fra dig senest den 31. maj 2021.

Vi holder løbende samtaler med egnede kandidater, så upload din ansøgning med CV og øvrige relevante eksamenspapirer hurtigst muligt og fortæl os, hvorfor du vil arbejde hos os, hvad der driver dig, og hvad du kan bidrage med, både fagligt og personligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Valuation & Advisory Emil Helmsøe-Zinck på 30 23 96 41 eller Associate Alexander Rønholt på 29 28 30 92.

Tiltrædelse snarest muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Læs mere på vores hjemmeside www.colliers.com.

Fortrolighedspolitik