Intern Research

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Stagiair

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons iconische hoofdkantoor The Garage in Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen.

Functieomschrijving

Wil jij ontdekken hoe het is om een analist te zijn die zich durft uit te spreken over de vastgoedmarkt van de toekomst? Ben je nieuwsgierig ingesteld? Zoek je graag iets tot de bodem uit en ben je dan ook niet bang om daar een mening over te hebben? Dan past deze openstaande stageplaats op de afdeling Research precies bij jou!

Wat ga je doen?

Je krijgt de ruimte om je brein optimaal in te zetten en mee te denken bij publicaties over belangrijke maatschappelijke thema’s. Hiermee draag je bij aan de profilering van Colliers in de markt. Je leert marktontwikkelingen scherp in de gaten te houden waardoor je marktkennis ontwikkelt en alles leert over pitches, (ver)huur, aan- en verkoop en vastgoedbeheer. Met de collega’s van Data & Analytics en Marketing & Communication werk je veel samen.

Wat vragen we van jou?

  • Een academische opleiding op het gebied van vastgoed, economie, economische geografie of planologie 
  • Goede vaardigheden met datasystemen en Excel
  • Communicatief ben je sterk in Nederlands en Engels
  • Durf | ondernemerschap | omgevingsbewust

Enthousiast over deze functie?

Ben jij de Intern die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Roos Poorte via [email protected] of 06 82 48 05 92.

 

Aanvullende informatie

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid