Executive Director Occupier Services

  • Blaak 34, 3011 TA Rotterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden besteden we ook veel aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kan vanuit alle kantoren werken, maar je standplaats is ons nieuwe kantoor in Rotterdam. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen.

Functieomschrijving

Krijg jij energie van het motiveren, inspireren en managen van hoogopgeleide consultants? Heb je jezelf jarenlang mogen ontwikkelen op het gebied van consultancy, management en bedrijfsontwikkeling? Vind je het een uitdaging om processen te digitaliseren en heldere inzichten te creëren? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je klaarstaan!

Wat ga je doen?
Jouw missie is het organiseren, ontwikkelen en managen van alle interne en commerciële activiteiten die vallen onder de afdelingen van Occupier Services. De afdelingen focussen zich op de corporate gebruiker van vastgoed, dus jouw ervaring speelt hier dan ook een belangrijke rol in. Na het ontwikkelen van het strategisch plan, breng je de visie en doelen duidelijk over naar het team. In deze rol neem je de (operationele) processen onder de loep en ontwikkelt deze, zodat de efficiëntie en dienstverlening aan de klanten verhoogd worden. 

In het team met meerdere type talenten en perspectieven leid en ontwikkel je toptalenten. Zij willen in dit team werken en groeien! Jij legt de focus op integrale samenwerkingen.

Naast het interne leiderschap ben je voor ongeveer 50% ook de commerciële ambassadeur op het gebied van de vastgoedgebruikersmarkt. Je neemt verantwoordelijkheid voor het realiseren van jaarlijkse groei van de omzet en de leiderschapspositie in de Occupier Services markt.

Jouw team
Onder de afdeling Occupier Services vallen de afdelingen Tenant Advisory, Workplace Consultancy, Corporate Real Estate Solutions, Facility Management, Design & Build en Development. Naast het aansturen van deze afdelingen, ben je onderdeel van het vijfkoppige management team. Jullie adviseren de directie over de strategische richting van de afdeling, gebaseerd op de strategie. Je hebt een nauwe samenwerking met het EMEA Occupier Services Leadership team voor de commerciële en operationele activiteiten.

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde academische opleiding
  • Aanzienlijke werkervaring op het gebied van consultancy
  • Kennis op het gebied van commercieel vastgoed en corporate organisaties
  • Je bent communicatief sterk in zowel de Nederlands en Engelse taal
  • Ervaring op het gebied van bedrijfs- en teamontwikkeling
  • Tech savvy

Ben je enthousiast geworden?
We nodigen je graag uit om te solliciteren met een korte motivatie en je CV. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Yara Wattel op 06 13 55 21 31.

Privacybeleid