Analyst Industrial & Logistics Capital Markets

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons iconische hoofdkantoor The Garage in Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen.

Functieomschrijving

Interesse in vastgoed, dat is een mooi begin! Maar wil jij alle ins en outs van de industriële en logistieke vastgoedmarkt kennen en leren adviseren van verschillende dienstverleners? Ben je gedreven, analytisch en ondernemend en wil jij werken binnen een ambitieus en snelgroeiend team? Pak dan deze kans en solliciteer naar de functie van Analyst Industrial & Logistics op onze Capital Markets afdeling.

Wat ga je doen?
Bij Capital Markets worden adviezen gegeven over complexe vastgoed vraagstukken en de coördinatie hiervan. Altijd met als einddoel het tot stand brengen van een transactie. Het Capital Markets team is verdeeld in verschillende sectoren en in deze rol richt jij je op de sector Industrial & Logistics. Industrieel en logistiek vastgoed is op dit moment belangrijker dan ooit. De markt is divers en verandert voortdurend door bijvoorbeeld consumentengedrag, groei van onder andere e-commerce  en technologische ontwikkelingen.

Je zal betrokken worden bij diverse deals en daardoor zal je bij alle processen meekijken. Jij stelt de waarderingen op en houdt je bezig met het structureren van informatie en vullen van digitale datarooms voor transacties. Samen met andere afdelingen binnen Colliers werk je mee aan het opstellen van pitch documenten, investment memoranda, publicaties en het onderhouden van de datawarehouse.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt jouw HBO of WO studie richting vastgoed, finance, business administration of economie afgerond
  • Je bent eager om te leren, bent analytisch ingesteld en hebt een oog voor kwaliteit en details
  • Je hebt interesse in waarderingsmodellen, financiële vastgoedexploitatie, marktonderzoeken en datawarehouse modellen
  • Met Excel kan je uitstekend overweg
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
  • Je hebt commerciële skills, want je doel is om uiteindelijk door te groeien naar een Junior Consultant

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Analyst Industrial & Logistics die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Roos Poorte (06 82 48 05 92).

Aanvullende informatie

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid