Real Estate Advisor

  • Dillenburgstraat 25-9, 5652 AM Eindhoven, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons kantoor in Eindhoven waar een hardwerkende, maar prettige informele sfeer hangt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen.

Functieomschrijving

Ben jij op de hoogte van wat er zich afspeelt in de kantorenmarkt in Zuid Nederland? Zit je vol ambitie en wil je de kans pakken om zelfstandig maar wel in teamverband de markt te bestormen? Kijk je verder dan alleen jouw eigen deals en wil je jouw klant zo breed mogelijk adviseren? Pak dan deze kans en solliciteer naar de functie van Real Estate Advisor!

Wat ga je doen?
Als Real Estate Advisor ben je verantwoordelijk voor de verhuur en verkoop van commercieel vastgoed in Zuid Nederland. Je adviseert eigenaren van kantoren, benadert kopers / huurders actief, je organiseert bezichtigingen, je voert de onderhandelingen en stelt het uiteindelijke contract op. Jij weet precies wat er in de markt in het Zuiden speelt. Ontwikkelingen bij de gemeente, kantoren die beschikbaar komen, overal ben je van op de hoogte. Omdat je samen met jouw team het CRM systeem goed bijhoudt, kunnen jullie de research afdeling voorzien van data waardoor jij onderscheidende adviezen voor jouw klant kan uitbrengen. Wilt jouw klant net iets extra’s? Dan weet je binnen Colliers de juiste personen te vinden die je daarbij kunnen helpen. Je bouwt verder aan je (internationale) netwerk en je bent in staat dit netwerk goed te onderhouden. De lokale vastgoedmarkt kent geen geheimen voor jou!

Naast de groei en de ondersteuning die we je bieden om te groeien binnen de vastgoedmarkt, zijn er bij Colliers ook mogelijkheden om je intern door te blijven ontwikkelen. Zo bieden we verschillende trainings- en opleidingsprogramma’s aan en kun je ook intern je bijdrage leveren aan de strategische doelstellingen van de organisatie.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt je HBO opleiding afgerond;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de markt van commercieel vastgoed;
  • Je bent energiek, ondernemend, commercieel vaardig en hebt een groot doorzettingsvermogen;
  • Communicatief ben je sterk in Nederlands en Engels;
  • Bij voorkeur woon je in de Brainport regio.

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Advisor die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Jaap Barkey Wolf  (06 82 90 69 89).

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid