Junior Research Consultant

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons iconische hoofdkantoor The Garage in Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

We zijn gek op nieuwe, goede en innovatieve ideeën! Je krijgt de ruimte om je brein optimaal in te zetten en mee te werken aan vernieuwende publicaties over belangrijke maatschappelijke thema’s. Hiermee draag je bij aan de profilering van Colliers in de markt. Je houdt marktontwikkelingen scherp in de gaten. Met jouw marktkennis ondersteun je meerdere afdelingen en speelt een belangrijke rol bij pitches, (ver)huur, aan- en verkoop en vastgoedbeheer. Met de collega’s van Marketing & Communicatie werk je veel samen. Ook heb je veel contact met internationale Research collega’s uit de regio Europa Midden-Oosten en Afrika om wereldwijde ontwikkeling te volgen en te begrijpen.

Je gaat je versneld specialiseren in de logistieke en zorgvastgoedmarkt. Binnen korte tijd kennen deze markten voor jou geen geheimen meer en neem je klanten en collega’s mee in hoe deze markten er voor staan. En welke trends en ontwikkelingen van belang zijn. Je wordt dan ook al snel een echte sectorspecialist.

Wat vragen we van jou?

  • Een academische opleiding op het gebied van vastgoed, economie, economische geografie of planologie;
  • Goede vaardigheden met datasystemen en Excel;
  • Communicatief ben je sterk in Nederlands en Engels;
  • Durf | ondernemerschap | omgevingsbewust;
  • Maximaal 2 jaar werkervaring.

Aanvullende informatie

Enthousiast?

Ben jij de Junior Research Consultant die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Voor vragen kun je terecht bij Roos Poorte via [email protected] of 06 82 48 05 92.

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid