Valuer Residential - RT

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons iconische hoofdkantoor The Garage in Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen.

Functieomschrijving

Ben je door jouw nieuwsgierigheid altijd op de hoogte wat er in de woningmarkt speelt en wat voor impact dit heeft op de waardes? Ben je een geregistreerd taxateur en heb je een passie voor gedetailleerde analyses? Krijg je energie van altijd dat stapje extra zetten en wil je naast waardes bepalen ook een adviseursrol hebben naar onze belangrijke klanten? Dan past de vacature Valuer zeker bij jou!

Wat ga je doen?
Binnen het gespecialiseerde team ben je verantwoordelijk voor onafhankelijke en hoogwaardige taxatierapportages van grote complexmatige woningportefeuilles door heel Nederland. Door goed te luisteren en het gesprek aan te gaan met de betrokkenen, voorzie jij klanten van een toekomstbestendig advies. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor klanten zoals corporaties en grote (internationale) institutionele beleggers. Door de marktontwikkelingen te blijven volgen, netwerkevenementen en sparren met collega’s blijf jij continue op de hoogte van de ins en outs van de woningmarkt. Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf op het vakgebied en persoonlijk gebied te blijven ontwikkelen.

Wat vragen wij van jou?        

  • Minimaal een afgeronde HBO studie;
  • Ingeschreven bij het NRVT (kamer Bedrijfsmatig Vastgoed) is een must, grootzakelijk is een pré;
  • Zichtbare affiniteit met de woningmarkt;
  • Je toont initiatieven en hebt een scherpe analytische blik;
  • Daarnaast heb je ook nog eens commerciële skills;
  • MS Office Excel kent geen geheimen voor jou;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in Nederlands en Engels.

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de (Senior) Valuer die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel (06 13 55 21 31).

Aanvullende informatie

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid