Valuer - Hotels

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons iconische hoofdkantoor The Garage in Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen.

Functieomschrijving

Heb je een passie voor hotelvastgoed en heb je ervaring als taxateur in exploitatie gebonden vastgoed? Ben jij nieuwsgierig en houd je graag de ontwikkelingen en trends in de hotelmarkt in de gaten? Word je enthousiast van data te verbinden met marktontwikkelingen? Dan past de vacature Valuer in het hotel taxatieteam zeker bij jou!

Wat ga je doen?

Binnen het gespecialiseerde team stel je onafhankelijke en hoogwaardige taxatierapportages van hotelbedrijven en hotelvastgoed op. Naast diverse type hotels worden er ook horeca, leisure en andere vormen van operationeel gedreven vastgoed getaxeerd. Denk hierbij aan tankstations, bioscopen en casino’s. Onze opdrachtgevers kloppen bij jou aan voor, soms complexe,  waarderingsvraagstukken, die je met adviezen of rapportages toelicht. Samen met jouw collega’s werk je aan het opstellen van exploitatie prognoses. Door goed te luisteren, het gesprek aan te gaan met de betrokkenen van het vastgoed en inzage in de jaarrekeningen, voorzie jij ons klanten van een toekomstbestendig advies. Door de marktontwikkelingen te blijven volgen, netwerkevenementen en sparren met collega’s blijf jij continue op de hoogte van de ins en outs van de hotelmarkt. Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf in het vakgebied te blijven ontwikkelen.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal een afgeronde HBO studie;
  • Ingeschreven bij het NRVT (kamer Bedrijfsmatig Vastgoed) is een must en grootzakelijk is een pre;
  • Affiniteit met de hotelmarkt;
  • Je toont initiatieven en hebt een scherpe analytische blik;
  • MS Office Excel kent geen geheimen voor jou;
  • Omdat je internationaal werkt zijn goede communicatieve vaardigheden, mondeling als schriftelijk in Nederlands en Engels, erg belangrijk.

Enthousiast over deze functie?

Ben jij de Valuer die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel (06 13 55 21 31).

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:

We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid