Business Development Advisor

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons iconische hoofdkantoor The Garage in Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen.

Functieomschrijving

Weet je wat nodig is om succesvol te pitchen en klanten positief te verrassen? Ben je nieuwsgierig, creatief en denk je altijd vanuit het perspectief van de opdrachtgever? Adviseer jij hoe we vastgoedprojecten en onze diensten op de juiste manier aanbieden in de markt? Reageer dan op onze vacature Business Development Advisor.

Wat ga je doen?
Jij neemt de leiding over de grootste pitches die worden aangevraagd. Dit varieert van een Europees aanbestedingstraject voor huisvestingsdiensten tot aan een advies over de verkoop of verhuur van een kantoorgebouw. Met jouw open en kritische vragen zorg je ervoor dat we voorstellen maken die boven de verwachting van de klant scoren. Je stuurt het proces aan, werkt samen met collega’s aan de pitchmaterialen, oefent de presentatie met het team en spreekt met de designers af wat er nodig is om een verpletterende indruk achter te laten. Daarnaast vinden we het belangrijk om continu te leren en daarom evalueer je alle projecten en implementeer je mogelijke verbeteringen.

Samen met collega’s maak je marketingmaterialen om onze projecten in de markt te zetten. Door je te verdiepen in de doelgroep, maak je met de designers een passende uitstraling. Tot slot leg je vast welke investeerders worden benaderd in een verkoop en kom je door goede samenwerking met onze analisten op ‘out of the box’ investeerders die voor de klant leiden tot de beste verkoop.

Jouw team
Je bent onderdeel van het zevenkoppige marketing & business development team dat werkt aan de zichtbaarheid van Colliers in de markt, duurzaamheid, productontwikkeling en interne communicatie. Door jouw centrale rol in de organisatie werk je veel samen met andere experts in het bedrijf zoals de researchafdeling en commerciële teams. Ook heb je nauw contact met de internationale collega’s in de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika om van elkaar te leren en de beste voorbeelden te delen.

Wat vragen we van jou?

  • HBO of WO niveau richting (commerciële) economie, marketing of journalistiek
  • Minimaal vier jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent een taalvirtuoos op het gebied van Nederlands en Engels
  • Communicatief sterk | emotionele intelligentie | doorzetten

Ben je enthousiast geworden?
We nodigen je graag uit om te solliciteren met een korte motivatie en je CV. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Roos Poorte op 06 82 48 05 92.

Aanvullende informatie

Recruitmentbureaus en zelfstandige recruiters:
We hebben het geluk dat er veel kwalitatieve sollicitanten op onze vacatures reageren. Zo niet, dan zetten we onze eigen search op. Mochten we er echt niet uitkomen, dan hebben we een preferred supplier. We vragen je daarom ook vriendelijk of je ons niet wil bellen met de vraag of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Privacybeleid