Junior Business Consultant

  • Stadionplein 14, 1076 CM Amsterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Colliers is een beursgenoteerde adviseur die staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Onze missie is om de duurzaamheidstransitie in de gebouwde omgeving te versnellen. In 2025 willen wij in Nederland volledig klimaatneutraal zijn. We werken met 320 professionals in een organisatie waar ondernemerschap, toekomstgerichte expertise en verantwoordelijkheid nemen centraal staan.

Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden we je uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma’s. Je werkt vanuit ons iconische hoofdkantoor The Garage in Amsterdam, waar business, sport en innovatie samenkomen. Een plek waar je niet naartoe moet, maar naartoe wilt. Uiteraard is Colliers ingespeeld op de covid-19 maatregelen.

Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van data en ben je een kei in overzicht houden in trajecten? Heb je de “ik-kan”-mentaliteit en sta je te springen om dé voorloper te worden op het gebied van vastgoeddata? Krijg je energie van het  maken van complexe data producten en vind je het een uitdaging om commercie en data bij elkaar te krijgen? Pak dan deze kans en solliciteer naar de functie van Junior Business Consultant!

Wat ga je doen?
Als Junior Business Consultant ben je onderdeel van het succes van Colliers doordat je dataproducten maakt die het verschil maken. Door jouw dashboards, rapporten, apps en voorspellende modellen kunnen onze collega’s data gedreven advies geven. Dat betekent dat je zowel de vastgoedmarkt zal leren kennen als de nieuwste technieken op het gebied van data (dashboarding, apps, machine learing enz.) . In deze rol werk je samen met teamgenoten en met diverse collega’s uit de rest van de organisatie.

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding met passie voor techniek en/of vastgoed
  • Je hebt enige kennis van data-modelering en programmeertalen en de ambitie hier in te groeien
  • Affiniteit met de commerciële vastgoedmarkt is een pré maar geen must
  • Je beschikt over een goed analytisch vermogen, bent oplossingsgericht en communicatief
  • Samenwerking en collegialiteit draag je hoog in het vaandel
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Junior Business Consultant die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Roos Poorte (06 82 48 05 92).

Privacybeleid